MENÜ

Fener'e meydan okudu!

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Hatay Büyükşehir Belediyespor’un başantrenörü Ekin Baş, play-off final serisinin ikinci maçında Fenerbahçe’ye yenildiklerini fakat sonuna kadar mücadele edeceklerini belirtti.

Fener'e meydan okudu!

Baş, yaptığı açıklamada, dün deplasmanda Fenerbahçe’ye karşı iyi mücadele ettiklerini ancak ikinci mağlubiyetlerini aldıklarını vurguladı.

Hatay Büyükşehir Belediyespor’un göreve geldiklerinde bir sezon öncesinde son maçlarda aldığı galibiyetle ligde kalan bir takım olduğunu ifade eden Baş, şunları kaydetti:

"Bu sezon, finalde Fenerbahçe gibi Avrupa Ligi için kurulmuş bir takım karşısında mücadele edecek kadar güçlü bir takım oluşturduk. Play-off final serisinde iki maçta yenilmemize rağmen sonuna kadar mücadelemiz devam edecek. Bilindiği gibi üç maçı alan şampiyon olacak ve daha bir şansımız var. Sezon başında bu takımı kurarken ligde 8 veya 9’uncu bütçeye sahip olan bir takım. Sezon başından bugüne kadar tek hedefimiz Avrupa’da oynamaktı, bu hedefimizden hiçbir zaman sapmadık. Hatay halkını gururlandıracak birçok sonuca imza attık. Bugüne kadar bizi yalnız bırakmayan büyük taraftarımızdan pazar günü oynanacak 3. maçta destek olmalarını bekliyoruz."

Haberin Devamı
YORUM YAZ