MENÜ

Beylerbeyi-Bayburt GÖİ: 3-0

3. Lig 3. Grup Play-Off ilk maçında Bayburt Grup Özel İdare’yi konuk eden Beylerbeyispor, Çağrı, Mustafa ve Gökhan’ın golleriyle 3-0 kazanarak final kapısını sonuna kadar araladı.

Beylerbeyi-Bayburt GÖİ: 3-0

İstanbul’daki Play-Off heyecanında 3. Grup’ta 59 puanla 5. olan Beylerbeyi ile 61 puan toplayarak 2. sırada yer alan Bayburt Grup Özel İdare, yarı final ilk maçında kozlarını paylaştı. Bayburt, deplasmanda olmasına rağmen arkasında büyük bir taraftar desteğiyle sahaya çıktı. Ancak maçın hakimiyeti Beylerbeyi’deydi. Ev sahibi ekip, ilk yarıdaki baskısına rağmen golü bulamadı. Bayburt’un kontrataklarında ise Utku kalesinde devleşti.

Goller ikinci yarıda geldi

Kırmızı-Yeşiller, aradığı golü 53. dakikada Çağrı Yasan ile buldu. 75. dakikada Mustafa Çeçenoğlu farkı 2’ye çıkarttı. Gökhan Günaydın’ın 90+3. dakikadaki sayısıyla Beylerbeyispor rakibini 3-0 mağlup ederek final yolunda çok önemli bir adım attı. İki takım, 9 Mayıs’ta Bayburt’taki rövanşta bir kez daha kozlarını paylaşacak. Turu geçen taraf, 2. Lig’e yükselmek için Çorum Bld.-Niğde Bld. eşleşmesinin galibiyle finalde karşı karşıya gelecek.

STAT: 75. Yıl
HAKEMLER: Ramazan Keleş, Orhan Türkoğlu, Burak Cansız
BEYLERBEYİ: Utku 9, Fatih 8, Berat 7, Metehan 7, Mümin 8, Gökhan 8, Alattin 8, Güray 7, (Dk.82 Sercan ?),Mustafa 8, Talha 8, Çağrı 8
BAYBURT GÖİ: Akın 5, Yener 5, Yunus 5, Ömer 5, Süleyman 5, Ali 5, Erçin 5, Murathan 4, (Dk.82 Fatih ?), Yasin 5, Yunus Emre Yalçın 5, (Dk.68 Uğur 5), Oltan 5
GOLLER: Çağrı (Dk.53), Mustafa (Dk.75), Gökhan (Dk.90+3) (Beylerbeyispor)
SARI: Mümin, Utku, Fatih, Çağrı (Beylerbeyi), Süleyman, Yunus, Ali (Bayburt GÖİ.)

Haberin Devamı
YORUM YAZ