MENÜ

Sivas, başkanına sahip çıkıyor

Lige tutunma umutları mucizelere kalan Sivasspor’da gözler başkan Mecnun Otyakmaz’da. Taraftarlar, Sivasspor’a tarihinin en başarılı günlerini yaşatan başkanın görevi bırakmaması için büyük organizasyona hazırlanıyor.

Sivas, başkanına sahip çıkıyor

Son dakikada Setkus’un tarihi hatasıyla Akhisar’a karşı galibiyeti kaçıran ve Süper Lig’de kalma şansını iyice zora sokan Yiğidolar’da maç sonunda gelen tepkiler üzerine başkan Mecnun Otyakmaz, “Bırakıyorum” diyerek kongre kararı almıştı. 22 Mayıs’ta sandığa gidecek olan Kırmızı-Beyazlılar’da camia harekete geçti.

11 yıllık başkanlık süresi boyunca Sivasspor’da büyük başarılara imza atan, şehre Şampiyonlar Ligi heyecanı yaşatan Otyakmaz’a kalması yönünde büyük bir baskı var. Yönetim kurulunun yanı sıra şehrin ileri gelenleri başkanın göreve devam etmesi için adeta seferberlik ilan etti.

Taraftarlar birleşti

Bu hafta oynanacak Gençlerbirliği maçı için taraftarların da bir organizasyon hazırlığında olduğu öğrenildi. Maç öncesi ve sırasında hazırlanacak özel pankartlarla ve tezahüratlarla Yiğidolar’ın Otyakmaz’a destek vereceği ve kalmaya ikna edeceği belirtiliyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ