MENÜ

Hikmet Karaman: Ligde kalmayı garantilemek istiyoruz

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Finalinde Galatasaray'a elenen Çaykur Rizespor'da teknik direktör Hikmet Karaman ligde kalmayı garantilemek istediklerini söyledi.

Hikmet Karaman: Ligde kalmayı garantilemek istiyoruz

Galatasaray karşısında iyi mücadele ettiklerini ancak sonuç alamadıklarını ifade eden Hikmet Karaman, yakaladıkları pozisyonları değerlendiremediklerini kaydetti.

Eksik oyuncular nedeniyle sıkıntı yaşadıklarını belirten Karaman, "Takımda golcü Kweuke ve sol kanattan onu besleyen Eren Albayrak uzun süredir yok. Bu oyuncuların yokluğunu hissettik. Her şeye rağmen futbolcularım iyi mücadele etti ve ellerinden gelen gayretleri gösterdi. Yarı finale kadar gelmekte önemli bir başarıydı" dedi.

LİGE DÖNDÜK

Ligde son 3 haftaya girdiklerini hatırlatan Karaman, Trabzonspor ile deplasmanda önemli bir maça çıkacaklarını belirterek şunları söyledi:

"Ligde kalmayı garantilemek istiyoruz. Henüz hiçbir şey net değil ve önümüzde Trabzon, Gaziantepspor ve Medipol Başakşehir maçları var. Artık tüm ağırlığımız bu maçlarda olacak. Öncelikle ligde kalmayı garantilememiz gerek. Trabzonspor deplasmanında oynayacağımız maçtan puan veya puanlar ile dönmek istiyoruz" diye konuştu.

"İŞİMİZE BAKACAĞIZ"

Ligin son 3 haftasında matematiksel hesapların devrede olduğunu belirten Karaman, "Medicana Sivasspor son maçta kendi sahasında son dakikada kaleci hatası ile yediği gol ile işini zora soktu. Son maçını şampiyonluk yarışında olan Fenerbahçe ile oynayacak ve işleri zor. Eskişehirspor ile Gaziantepspor arasında bu hafta oynanacak maç da her iki takım için oldukça önemli. Gaziantep'in kazanmaktan başka şansı yok. Bu her iki takım için önemli. Biz işimize bakacağız ve 34 puanımızın üzerine en az 4 veya 5 puan daha toplamamız gerek" dedi.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ