MENÜ

Gökhan Töre derbiyi bekliyor!

Sezonun ilk yarısında yaşadığı düşüşü Olimpiyat Stadı’ndaki Galatasaray derbisinde attığı gol ve yaptığı Töreing sevinciyle geride bırakan Gökhan, yine Aslan’a kilitlendi... Genç yıldız, TT Arena’da patlama yapıp hem yönetimi hem de taraftarını mutlu etmeyi planlıyor.

Gökhan Töre derbiyi bekliyor!

Sezonun birinci bölümüne fırtına gibi girerek ilk 6 maçta 1 gol ve 5 asistlik performans sergileyen Gökhan Töre, 6’ıncı haftadaki Fenerbahçe derbisinin ardından düşüşe geçmişti. 24 yaşındaki sağ kanat oyuncusu, tam 8 hafta beklenenin altında bir görüntü sergiledikten sonra ilk yarıdaki Galatasaray derbisiyle tekrar ortaya çıkmıştı.

14 Aralık’ta Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan mücadeleye yedek kulübesinden başlayan Gökhan Töre, 72’inci dakikada Ricardo Quaresma’nın yerine maça dahil olup 2 dakika sonra müthiş bir vuruşla Aslan’ın ağlarını sarsmıştı. Yaptığı klas dokunuşla beraber takımına galibiyeti getiren Gökhan, gol sonrasında eliyle yüzünü kapatarak Töreing hareketini başlatmıştı.

Yeni Töreing yolda!

Galatasaray karşısında yaptığı şovun ardından tekrar inişli çıkışlı bir görüntü sergileyen ve sağ ayağındaki sakatlık sebebiyle uzun süre formasından uzak kalan Gökhan Töre, problemini tamamen atlattı ve görev için de yüzde 100 hazır hale geldi.

Pazar günkü derbi öncesinde çalışmalarını tam gaz sürdüren genç yıldız, yine bir Galatasaray maçında patlama yapıp şampiyonluk yolunda kalan haftalarda takımını sırtlamayı hedefliyor.

Gökmen Özcan

Haberin Devamı
YORUM YAZ