MENÜ

Eskişehirspor'a iki büyük müjde

Gaziantep İl Güvenlik Kurulu’nca alınan Eskişehir taraftarına deplasman yasağı kararı başkan Mesut Hoşcan’ın çabalarıyla kalktı. 800 Es Es’li Kamil Ocak’ta olacak. Vali’nin vaadettiği 100’er bin TL’lik prim ise takımı ateşledi.

Eskişehirspor'a iki büyük müjde

Dev maça saatler kala Eskişehir cephesinde önemli gelişmeler var. Kırmızı-Siyahlılar’ın önceki günden bu yana süren isyanı sonuç verdi ve Gaziantep İl Güvenlik Kurulu’nun aldığı deplasman yasağı kararı kalktı. TFF Başkanı Yıldırım Demirören başta olmak üzere konuyu üst düzey bürokratlara taşıyan başkan Mesut Hoşcan’ın çabaları sonucu stadın yüzde 5’lik kısmına tekabul eden 800 Eskişehir taraftarı takımlarına Antep’te destek verebilecek. Bu gelişme takımda morallerin yükselmesini sağladı. Futbolcuları kader maçı öncesi ateşleyecek asıl bombayı ise Vali patlattı. Güngör Azim Tuna, futbolcularla bir araya gelerek, “Bu maçı alın 100’er bin TL hesaplarınızda” diyerek takıma büyük bir vaatte bulundu. Yönetim ise galibiyet primini 40’ar bin TL olarak belirledi.

Kıvanç hariç tam kadro

Es Es’te bu kritik mücadele öncesi tek eksik geçen hafta Trabzon maçında sakatlanan Kıvanç Karakaş. Tecrübeli orta saha oyuncusu Antep kafilesine dahil edilmedi. Kırmızı-Siyahlılar’da İshak Doğan da Samet Aybaba tarafından kamp kadrosuna dahil edilmeyen bir diğer isim.

Engin: Taraftarımız için...

24 maçta sergilediği 7 gol 3 asistlik istatistiği ile Es Es’in en skorer ismi olan Engin Bekdemir’den mesaj... “Bizim için sezonun finali” diyerek maçın önemine vurgu yapan başarılı oyuncu, “Taraftarımız bugüne kadar hep bizim yanımızda oldu. Biz de Antep’te onlara hak ettiği zaferi yaşatacağız” değerlendirmesini yaptı.



Haberin Devamı
YORUM YAZ