MENÜ

Boğalar dönüyor!

Uzun yıllar Süper Lig’de devlere korku salan İstanbulspor, 2. Lig Play-Off’una zaferle başladı. Sarıyer’i deplasmanda 2-0’la deviren Sarı-Siyahlılar, yarı finalin kapısını araladı, futboluyla PTT 1. Lig’in en büyük adayı olduğunu ispatladı.

Boğalar dönüyor!

2. Lig’de Play-Off heyecanı başladı. En dikkat çeken maçlardan biri ise İstanbul’da oynandı. Beyaz Grup’u ilk 5 içerisinde tamamlayan Sarıyer ile İstanbulspor çeyrek final ilk maçında kozlarını paylaştı. PTT 1. Lig için favori olarak gösterilen iki takımın mücadelesinden istediğini alan taraf ise İstanbul’un Boğaları oldu.

Sarı-Siyahlılar heyecan fırtınasına sahne olan karşılaşmayı iki golle kazanarak yarı final için çok büyük bir avantaj elde etti. Yakup Ramazan Zorlu’nun 11. dakikada kaydettiği golle öne geçen Yalçın Koşukavak’ın takımı, 84. dakikada ise Onur Ergün’le farkı 2’ye çıkardı.

Rövanş 9 Mayıs’ta

Bu sonuçla 9 Mayıs’ta Bahçelievler’de oynanacak ikinci maç öncesi gözünü yarı finale dikti. Normal sezonda girdiği şampiyonluk yarışını Ümraniyespor’a kaptıran Boğalar, Sarıyer’de aldığı sonuç ve ortaya koyduğu performansla PTT 1. Lig’e yükselme adına en güçlü adaylardan biri olduğunu ispatladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ