MENÜ

Trabzonspor'da ceza makul karşılandı, Akyazı formülü de hazır!

Yönetim ve camiada genel kanı 4 maçlık cezanın ‘normal’ olduğu şeklinde. Tahkim’e itiraz beklenmiyor. Akyazı’yı taraftarla açmak için de formül hazır; gelecek sezonun ilk 2 maçı da Avni Aker’de oynanacak, açılış görkemli olacak.

Trabzonspor'da ceza makul karşılandı, Akyazı formülü de hazır!

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşananlar Türkiye’nin gündemine damga vurmuştu. Maçın son bölümlerinde kale arkası tribünde taraftarlar direkleri ve telleri sökmüş, sahaya yabancı madde atmış, 2 taraftar sahaya girerken, biri maçın çizgi hakemi Volkan Bayarslan’ı yumruklamıştı.

Yakın geçmişte de benzer olaylar yaşandığı için Bordo-Mavililer, yüksek ceza noktasında ciddi endişe içindeydi. Ancak 4 maçlık seyircisiz oynama cezası hem yönetim hem de camiada son derece ‘makul’ olarak karşılandı. Yönetim kurulu olarak alınmış bir karar yok. Fakat cezaya kapsamlı bir itirazın olma olasılığı son derece düşük olarak kabul ediliyor. Bu durumda da yönetimin gelecek sezon taşınacağı yeni stadı için bir eylem planı devreye girecek. Buna göre Trabzonspor,4 maçlık cezasını Avni Aker’de tamamlayacak.

Yani, bu sezonun son 2 ve gelecek sezonun ilk 2 maçı eski statta çekilecek, böylece Akyazı’nın açılışı dolu tribünler önünde yapılabilecek. Konuyla ilgili son kararın önümüzdeki günlerde Başkan Muharrem Usta’nın kurmaylarıyla yapacağı toplantıda verileceği öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ