MENÜ

'Söz verdim, Şanlıurfaspor ligde kalacak'

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor’un teknik direktörü Erhan Altın, ligde kalacaklarına inandığını söyledi.

'Söz verdim, Şanlıurfaspor ligde kalacak'

PTT 1. Lig'de kalma mücadelesi veren Şanlıurfaspor'da teknik direktör Erhan Altın yaptığı açıklamada, kaliteli futbolculardan kurulu bir ekip olduklarını belirtti.

Kısa süre önce göreve geldiğini anımsatan Altın, bu süreçte, oyuncuların kalitesini ortaya çıkarmalarına yardımcı olduğunu ifade etti.

Futbolcularla iyi diyalog kurmaya çalıştığını anlatan Altın, şöyle konuştu:

"Onların psikolojini anlamak gerekiyor. Oyunculardaki cevheri biliyorum ve onlarla sürekli konuşuyorum. Futbol 3 neticeli bir oyun. Eğer futbolun neticesini düşünürsen sıkıntı yaşarsın. Futbolun gereğini ve güzelliğini sahaya yansıtırsan zaten netice de arkasından gelecektir. Oyuncularımdan bunları istedik ve çok şükür de geri dönüşler almayı başardık. Hep birlikte istişare ederek hatalarımızı da aza indirmeye çalıştık."

Altın, Şanlıurfaspor’un ligde hak etmediği bir yerde bulunduğunu dile getirdi. Özellikle son 3 maçta güzel bir performans ortaya koyduklarının altını çizen Altın, "Şanlıurfa halkına takımı ligde tutacağımıza dair bir söz verdim. O sözü yerine getirirsem dünyada benden daha mutlu kimse olmaz. Ligde kalacağımıza inanıyorum. Kalan 2 maçtan da iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Sarı-yeşilliler, Tugay Kerimoğlu’nun takımdan ayrılmasının ardından teknik direktörlük görevine getirilen Altın ile çıktığı 4 maçta 2 galibiyet ve 2 mağlubiyet aldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ