MENÜ

Rummenigge Çakır'ı eleştirdi

Bayern Münih Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Karl-Heinz Rummenigge, UEFA Şampiyonlar Ligi yarı finali rövanşında Bayern Münih ve Atletico Madrid arasında oynanan karşılaşmayı yöneten Cüneyt Çakır’a eleştirilerde bulundu.

Rummenigge Çakır'ı eleştirdi

Alman basınına konuşan Rummenigge, Atletico Madrid’in golünün ofsayt olduğunu ve Fernando Torres için çalınan penaltı düdüğünü de yanlış bulduğunu savunarak, "Hakem tarafından aldatıldığımızı düşünüyoruz" diye görüş belirtti.

Başkan Rummenigge, maçın ardından bir UEFA delegesinin yanına gelerek hakem Cüneyt Çakır hakkında "Yaptığı utanç verici" ifadesini kullandığını iddia etti. Rummenigge’nin eleştirilerine rağmen Bayern Münihli futbolcular ve teknik ekip ise Çakır hakkında yorum yapmaktan kaçındı.

Bayern Münih kaptanı Philip Lahm maç sonucunda hakemin etkisinin olmadığını söyledi. Thomas Müller ise hakem hakkında konuşmaya gerek olmadığını vurgulayarak, "Birazcık şansımız olsaydı Şampiyonlar Ligi’nde yolumuza devam edebilirdik" dedi.

Teknik direktör Pep Guardiola da futbol dışında konularla ilgilenmediğini ve bu nedenle Çakır’ın performansı hakkında yorum yapmayacağını kaydetti. Bayern Münih, yarı final rövanşında İspanyol ekibi Atletico Madrid’i 2-1 yenmesine rağmen, ilk maçı 1-0 kaybettiği için elenmişti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ