MENÜ

Real Madrid Manchester City canlı

Şampiyonlar Ligi Yarı Finali'nde Real Madrid ile Manchester City'yi karşı karşıya geliyor. Atletico Madrid Bayern Münih eşleşmesinden galip çıkan Atletico ile finalde karşılaşacak takımı belirleyecek mücadele Bernabeu'da oynanıyor. Real Madrid'de Cristiano Ronaldo ilk 11'de maça başlıyor.

Real Madrid Manchester City canlı

Real Madrid ile Manchester City'yi karşı karşıya getirecek Şampiyonlar Ligi Yarı Final rövanş maçında 11'ler belli oldu. İlk maçta Manchester City ile 0-0 berabere kalan Real Madrid, Cristiano Ronaldo ilk 11'de oyuna başlıyor.

REAL MADRID MANCHESTER CITY CANLI

Los Galacticos'un bir diğer yıldızı Karim Benzema ise sakatlığı nedeniyle kadroda yer almıyor.

Şok sakatlık!

Karşılaşmanın 10. dakikasında Manchester City'nin kaptanı Vincent Kompany, şok bir sakatlık yaşadı ve oyundan çıkmak zorunda kaldı. Kalan dakikalarda İngiliz ekibi tecrübeli savunma oyuncusundan eksik bir şekilde sürdürecek.

Real Madrid'in ilk 11'i şöyle: Keylor Navas, Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo, Kroos, Modric, Isco, Bale, Jesé, Cristiano Ronaldo.

Manchester City 11'i şu şekilde: Hart, Sagna, Kompany, Otamendi, Clichy, Fernando, Fernandinho, Toure, Navas, De Bruyne, Aguero.

Mücadeleden zaferle ayrılan taraf Atletico Madrid Bayern Münih eşleşmesinden galip çıkan Atletico Madrid ile Şampiyonlar Ligi Finali'nde karşılaşacak.

Şampiyonlar Ligi 2016 finali ne zaman nerede? Atletico Madrid - Real Madrid

Haberin Devamı
YORUM YAZ