MENÜ

Kaymakam yasakladı ancak kulüp başkanı devreye girdi!

Büyükçekmece Kaymakamı Mustafa Hulusi Arat'ın kararıyla Spor Toto Basketbol Ligi'nde yarın oynanacak Demir İnşaat Büyükçekmece-Pınar Karşıyaka maçına İzmir ekibinin taraftarlarının alınmayacağı açıklandı.

Kaymakam yasakladı ancak kulüp başkanı devreye girdi!

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde yarın 19.00’da oynanacak Demir İnşaat Büyükçekmece-Pınar Karşıyaka maçında konuk ekibin taraftarları salona alınmayacak.

Büyükçekmece Kaymakamı Mustafa Hulusi Arat imzalı kararda ‘Karşıyaka taraftarlarının aşırı fanatik olması ve maç sonu sözlü sataşma ile kavgaların olabileceği ihtimali’ nedeniyle misafir takımın seyircisinin Gazanfer Bilge Salonu’na alınmayacağı açıklandı.

Yarın oynanacak maç öncesi Pınar Karşıyaka, 27 maçta topladığı 42 puanla 8. sırada yer alıyor.

Demir İnşaat Büyükçekmece de aynı puan ve averaj farkıyla 9. sırada...

Kulüpten şaşırtan açıklama

Spor Toto Basketbol Ligi takımlarından Demir İnşaat Büyükçekmece Kulübü, yarın İstanbul’da Pınar Karşıyaka ile oynanacak maçta konuk takım taraftarlarının da tribünde yer alabileceğini açıkladı.

Demir İnşaat Büyükçekmece’den yapılan yazılı açıklamada, 2015-2016 sezonunda ilk kez yer aldıkları Spor Toto Basketbol Ligi’nde gerek içeride gerekse dış saha maçlarında sevgi, hoşgörü ve fair play anlayışı içine mücadele ettikleri belirtilerek, "Şu an ligde aynı duygu düşünce ve ruhla maçlarımızı oynamaktayız. Kendi sahamızda adeta spor şölenleri şeklinde geçen maçlarımızda, rakip takım ve taraftarlar hiçbir şekilde misafirperverliğimizden şikayetçi olmayıp, teşekkür ederek ayrılmışlardır. Yarın Pınar Karşıyaka ile oynanacak maçta ilçe ve il güvenlik kurulları rakip taraftarın salona alınmaması kararını almışlardır ve bize de dün akşam tebliğ etmişlerdir ancak başkanımız Hasan Akgün ve ilçe mülkü idarecileri ile yapılan görüşmeler sonucu yarın Pınar Karşıyaka taraftarlarını her kulübü ağırladığımız gibi ağırlayacağız." görüşlerine yer verildi.

Demir İnşaat Büyükçekmece-Pınar Karşıyaka maçı, yarın saat 19.00’da Gazanfer Bilge Spor Salonu’nda oynanacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ