MENÜ

İspanyol laneti!

Devler Ligi’nde son 3 yarı finalde İspanyollara elenen Almanlar, kurban olarak Çakır’ı seçti. Bayern Başkanı Rummennige’nin, “Gol ofsayt, penaltı dışarda” diyerek hakemimizi suçlaması şaşkınlık yarattı.

İspanyol laneti!

Şampiyonlar Ligi Kupası’nın mutlak favorisi Bayern Münih, yarı finalde Atletico Madrid’e boyun eğdi ve turnuvaya üst üste üçüncü kez yarı finalde veda etti.

2013-14 sezonunda Real, geçtiğimiz sezon ise Barça’ya final biletini kaptıran Bayern, bu sezon da Atletico’ya elenerek yarı finallerdeki İspanyol lanetinden kurtulamadı.

Maçı 2-1 kazanmasına karşın deplasman golüyle finali rakibine hediye eden Bayern kanadı, maçı harika yöneten hakemimimiz Cüneyt Çakır’ı kötü adam ilan etti.

Bayern Başkanı Rummenigge, İspanyollar’ın attığı golün ofsayt olduğunu savunarak, “Kandırıldık! Gol ofsayttı, penaltı da dışarıdaydı. UEFA abarttı biraz bir hakeme 7 günde iki maç vererek” dedi. Bayern’in yıldızı Philipp Lahm ise, “Elenmemizdeki asıl sebebin hakem olduğunu sanmıyorum. Önce kendi yaptıklarımıza bakmalıyız” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ