MENÜ

Hadzic: Antep'i yener, ligde kalırız

Ateş hattında olan Eskişehirspor, geçen hafta Trabzonspor'u 1-0 mağlup etti, rotayı yine düşme potasında bulunan Gaziantepspor'la yapacağı mücadeleye çevirdi. Es Es'in Bosnalı yıldızı Anel Hadzic, bu kritik mücadele öncesi hem kariyerini hem de takımdaki durumu FANATİK'e değerlendirdi.

Hadzic: Antep'i yener, ligde kalırız

İşte 26 yaşındaki orta sahanın samimi açıklamaları;

Eskişehirspor'u önceden tanıyor muydun?

"Eskişehirspor'u daha önceden biliyordum. Avusturya'daki Türk oyunculardan duyuyordum. Hatta geçen sene buraya gelecektim, fakat transferim gerçekleşmedi. Menacerim Kemal Can Tekin'in büyük çabalarıyla bu sezona kısmetmiş. Ona da, beni böyle güzel bir kulübe getirdiği için sizin aracılığınızla teşekkür ediyorum."

Devre arasında buraya geldin, alışmak konusunda zorluk yaşadın mı?

"Eskişehirspor'un ilk önce puan tablosundaki yeri beni korkutmuştu. Buraya gelip takımı ligde tutmak için elimden geleni yapıyorum ve ligde kalacağız."

Gaziantep maçını nasıl değerlendireceksin?

"İki takım için çok önemli bir mücadele. Fakat bunu buradan net bir şekilde söylüyorum, kazanan biz olacağız. Biz daha iyi oynuyoruz. Gaziantepspor'un Fenerbahçe'den 4 gol yemesi, kötü oyun sergilemesinden değil. Fenerbahçe çok kuvvetli. Buna aldanıp, rahat çıkmayacağız, sahaya. Ama inanıyoruz, biz Gaziantepspor'u yeneceğiz. Önümüzdeki diğer maçlarımızı da kazanarak, ligde kalacağız."

Taraftarlarla aran nasıl?

"Daha buraya gelmeden taraftarının büyük desteğini duymuştum, bunu gelince de yaşadım. Muhteşem bir taraftarı var. Her maça geliyorlar. Müthiş bir destekle 90 dakika bandosuyla, tezahüratlarıyla bizi motive ediyorlar. Hatta şunu anlatmak istiyorum... Daha önce hiçbir kulüpte bunu yaşamadım. Bize moral yemeği verilirken, taraftarlar yemeği bastı! Kötü anlamda değil, atkılarıyla, şarkılarıyla, meşaleler yakarak bizi önümüzdeki maçlara motive etmek için böyle bir şey yaptılar. Önceki oynadığım kulüplerde bunu yaşamadım. Olağanüstüydü."

Takımdaki arkadaşlık nasıl?

"Çok iyi bir arkadaşlık var. Herkes bir birine sahip çıkıyor. En zor gününüz de bile yanınızda bulabileceğiniz dostlarınız oluyor. Şu zamana kadar hiç sıkıntı yaşamadım. Bu kulüpte görev alan malzemecisinden, yöneticisine kadar herkes burada bana destek oldu. Kendimi bu yüzden çok iyi hissediyorum."

Hadzic: Antepi yener, ligde kalırız



En çekindiğin Süper Lig ekibi hangisi?

"En çekindiğim... Aslında çok güçlü takımlar var. Fakat bir tane söylemek gerekirse, en tehlikelisi Beşiktaş. Fakat Fenerbahçe'den de çekiniyorum. Ama Fenerbahçe'ye karşı oynamadı. Beşiktaş'a karşı oynadım. Beşiktaş çok iyi futbol oynuyor. Türkiye'nin Barcelona'sı gibi."

Sence şampiyon kim olacak?

"Beşiktaş şampiyon olur gibi gözüküyor. Fakat gönlüm Fenerbahçe'den yana. Neden dersen; Fenerbahçe'yi seviyorum. Bu takımda daha önce çok Bosnalı futbolcu görev aldı. O yüzden Fenerbahçe'ye karşı sempatim yüksek."

Yeni sezonda Eskişehirspor'la devam mı?

"Öncelikle Eskişehirspor'un ligde kalması, tek düşüncem. Buraya savaşmaya geldim. Durumumuz belli, ama savaşarak buradan kurtulacağız. Buna herkes inanıyor. Çok iyi kulüpler var ligde. İstanbul'daki kulüplerin hepsi üst düzeyde. Tabii ki bu şehirin bir kulübünde oynamak isterim. İnanıyorum, bir gün Fenerbahçe'de veya Beşiktaş'ta forma giyeceğim. İstanbul beni mutlu ediyor."

İdolün kim?

"Edin Dzeko. Mükemmel bir oyuncu. Onunla oynamak bana zevk veriyor. Milli Takım'da bize çok yardımcı oluyor. Karakteri ve futboluyla idolümdür. Onun da Türkiye'ye gelmesini isterim. Belki büyük bir kulüple anlaşır ve yeni sezonda Türkiye'ye gelir. Neden olmasın!"

Okan Çellik

Haberin Devamı
YORUM YAZ