MENÜ

Antoine Griezmann için Manchester United'dan 105 milyon euro!

Gelecek sezon Premier Lig'de çok daha güçlü bir kadro kurmanın hazırlıklarını yapan Manchester United'ın 65 milyon euroluk teklifini 105 milyon euro gibi inanılması güç bir rakama çıkardığı iddia edildi.

Antoine Griezmann için Manchester United'dan 105 milyon euro!

Geçen sezonun başında 35 milyon euroya Real Sociedad'dan Atletico Madrid'e transfer olan Fransız forvet Antoine Griezmann, Madrid ekibinde de kendisini kısa sürede kanıtladı.

Atletico'nun yapabileceği bir şey yok!

Bu sezon da iyi bir performans sergileyen ve dün akşam takımının Bayern Münih'i eleyip Şampiyonlar Ligi'nde finale kalmasında attığı golle çok büyük katkı sağlayan Griezmann için Premier Lig'de bu sezon da büyük hüsran yaşayan Manchester United'ın teklifini artırdığı iddia edildi.

İspanyol El Confidencial'in haberine göre, Kırmızı Şeytanlar Fransız forvet için daha önceden yaptığı 65 milyon euroluk teklifi 105 milyon euro gibi inanılması güç bir rakama çıkardı ki bu rakam 25 yaşındaki oyuncunun serbest kalma bedeline eşit...

Dolayısıyla United bu parayı Atletico'nun hesabına yatırırsa, İspanyol temsilcisinin transferi engelleme gibi bir durumu bulunmuyor.

Griezmann bu sezon ligde 36 maçta 21 gol, Şampiyonlar Ligi'nde ise 12 maçta 7 gol attı.

Hakan Ateşler / Fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ