MENÜ

Almanya Cüneyt Çakır'ı konuşuyor!

Bayern Münih Başkanı Karl Heinz Rummenigge, Cüneyt Çakır'a sert eleştirilerde bulunurken, takım kaptanı Philipp Lahm ise farklı bir görüş ortaya attı.

Almanya Cüneyt Çakır'ı konuşuyor!

Bayern Münih-Atletico Madrid karşılaşmasında düdük çalan Cüneyt Çakır'a ev sahibi ekipten tepki geldi. Almanlar Antoine Griezmann'ın attığı golde ofsayt olduğunu savunurken, İspanyol ekibine verilen penaltıda ise hareketin ceza sahası dışında olduğu iddiasını ortaya attı.

'Kendimizi kandırılmış hissediyoruz'

Bayern Münih Başkanı Karl Heinz Rummenigge Cüneyt Çakır'ı sert bir şekilde eleştirdi. Türk hakemin Şampiyonlar Ligi'nde geçtiğimiz hafta Manchester City-Real Madrid karşılaşmasında da düdük çaldığını anımsatan Alman futbol adamı, "Kendimizi biraz kandırılmış hissediyoruz. Gol ofsayttı, penaltı ise dışarıdaydı. Bir hakem yedi gün içinde iki maçta birden görev alıyor. Belki de UEFA işi biraz abartıyor" dedi.

Atletico Madrid, Şampiyonlar Ligi finalinde!

UEFA yetkilisi iddiası

Rummenigge ayrıca bir UEFA yetkilisinin de bu maçtaki hakem performansını beğenmediğini ve utanç verici bulduğunu kendisine ilettiğini öne sürdü. Takımın performansından ise memnun olduğunu dile getiren Bayern Başkanı, "Takımımız iyi oynadı. Kazanmayı ve Milano'ya gitmeyi hak ettiler. Utanacak halimiz yok" yorumunu yaptı.

Barcelona'da tutunamayan futbolcular

'Hakem yüzünden kaybetmedik'

Maçta 90 dakika forma giyen Bayern kaptanı Philipp Lahm ise kulüp başkanına göre daha temkinli konuştu. Deneyimli futbolcu, "Elenmemizdeki asıl sebebin hakem olduğunu sanmıyorum. Önce kendi yaptıklarımıza bakmalıyız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Milliyet

Sezon Başında Yaptığı Leicester City Yorumu Uzak Farkla Auta Çıkan 19 Türk Futbolsever

Haberin Devamı
YORUM YAZ