MENÜ

Samet Aybaba: "Bizim için her maç final"

Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba deplasmanda oynayacakları Gaziantepspor karşılaşması için, oynadıkları tüm karşılaşmaların kendileri için birer final maçı olduğunu söyledi.

Samet Aybaba: "Bizim için her maç final"

Eskişehirsporlu futbolcular Cumartesi günkü Gaziantepspor maçı hazırlıklarını Vali Henefi Demirkol Tesisleri'nde sürdürdü.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, geçen hafta kendi sahalarında oynadıkları Trabzonspor maçında iyi bir oyun sergilediklerini belirterek şöyle konuştu:

"Trabzonspor karşısında iyi bir oyun sergiledik. Şimdiye kadar oynadığımız en iyi oyunlardan bir tanesi. Oyun bizde çok kaldı. Çok istekliydik, coşkuluyduk. Muhteşem bir taraftar vardı. Tabi şöyle diyorlar 'Antep maçı sizin final maçınız' biz geldiğimiz günden beri final oynuyoruz. Her puan, her galibiyet, her oynadığımız iyi oyun, oyuncularımızın yaptığı her hareket bizi finale taşıdı. Bugünlere taşıdı yani. Biz alıştık artık böyle maçlar oynamaya.

Es Es’te Kıvanç şoku

Şimdi önümüzde ciddi bir Antep maçı var. Bundan önceki maçlarda ne düşündüysek, ne planladıysak, nasıl bu karşılaşmadan galibiyet ile ayrılırız diye düşündüysek aynı düşüncelerle Gaziantep'e gidiyoruz. Önemli bir maç. İyi bir takım olduk, iyi işler yapıyoruz. Orada devam ettirerek o maçı kazanarak bugüne kadar verdiğimiz emeğin karşılığını almak istiyoruz."

Gaziantepspor teknik direktörlüğüne Sergen Yalçın'ın getirilmesinin maça yansıması hakkındaki soruyu yanıtlayan Aybaba, "Sergen Yalçın'ın gelmesi fark etmez. Biz hazırlandık, çalışıyoruz. Onların açısından bakarsanız belki motive etsin diye bu hamleyi yapmışlardır. Onlarda doğru hamle. Futbol bu. Biz sahaya çıkacağız kim olursa olsun antrenörü oynayacağız ve kazanmaya çalışacağız. İki maç üst üste kazandık ve bir yükselişe geçtik. Şimdi biz niye üç maç üst üste kazanmış olmayalım diye oynayacağız. Oyuncularla konuşuyoruz, her şeyi onlara anlatıyoruz. Onlar da her şeyin bilincinde. Son maçlarda zaten gösterdiler bunu" diye konuştu.

Aybaba, takımda Dossa ve Kıvanç haricinde sakat oyuncusunun bulunmadığını söyledi. Eskişehirspor takımı yarın Adana'ya hareket edecek ve 2 gün orada kamp yaptıktan sonra Gaziantep'e geçecek.

Kemal ATLAN-ESKİŞEHİR,(DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ