MENÜ

Kasımpaşa'ya darbe üstüne darbe!

Hakemlerin deyim yerindeyse katlettiği Kasımpaşa bariz hataların yaşandığı maçlarda tam 13 puan kaybetti. İstanbul ekibi, şu an Konya’nın yerinde olması gerekirken Avrupa potasının bile dışında kaldı. Rıza Çalımbay’ın ise artık sabrı kalmadı!

Kasımpaşa'ya darbe üstüne darbe!

Hakemlerin tartışmasız son yılların en kötü performansına imza attığı sezonda en çok başı yanan kulüplerin başında Kasımpaşa geldi.

Rıza Çalımbay yönetiminde başarılı bir sezon geçiren Lacivert-Beyazlılar, Osmanlı karşısında da öne geçtiği, üstün oynadığı maçta skandal bir penaltıyla 1 puana razı oldu.

Krize dönen maçta teknik direktör Rıza Çalımbay, İlker Meral’a itirazı nedeniyle tribüne gönderilirken kaptan Adem Büyük de kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Avrupa yolunda adeta hakemlerin kurbanı olan Lacivert-Beyazlılar’da futbolcuların morali son derece bozuk. Teknik direktör Rıza Çalımbay’ın PFDK’dan 1 maç ceza alması beklenirken Konyaspor’la deplasmanda kozlarını paylaşacak olan İstanbul ekibinin Avrupa yarışına moral olarak bitti gözüyle baktığı belirtiliyor.


Haberin Devamı
YORUM YAZ