MENÜ

Görev adamları!

Kara Kartal’da derbi planı belli oldu. Orta alanda öğrencilerinden, Sneijder ve Selçuk’a alan bırakılmamasını isteyen teknik direktör Şenol Güneş, Cim Bom’un hücum hattındaki ismi Podolski’yi de Marcelo ve Tosic’in kıskacıyla durdurmayı planlıyor.

Görev adamları!

Spor Toto Süper Lig’de pazar günü Galatasaray’a konuk olacak Siyah-Beyazlılar’da teknik ekip, şampiyonluk yolunda kritik öneme sahip karşılaşmayla ilgili olarak taktik çalışmalarına hız verdi. Takımın başarılı hocası Şenol Güneş’in, Sarı-Kırmızılılar’ın hücum hattındaki etkili isimleri Wesley Sneijder ve Selçuk İnan’a zorlu mücadele öncesinde önlem aldığı öğrenildi.

Tecrübeli teknik adamın, bu konuda Ricardo Quaresma, Olcay Şahan ve Jose Sosa’dan top rakipteyken alan kapatmalarını istediği bildirildi. Güneş, kendi kalelerinde gol arayacak olan Podolski’yi ise Marcelo ve Tosic’in markajıyla birlikte durdurmayı planlıyor.

Bekler geride kalacak

Şenol hoca ek olarak İsmail ve Beck’ten bu maçta daha çok savunma ağrılıklı oynamalarını talep etti.

İlk yarıda 2-1 biten maçın özet görüntülerini izleyip taktik belirleyen başarılı çalıştırıcının, kadroda eksik olmaması sebebiyle istediği kurguyu Türk Telekom Arena’daki mücadelede sahaya yansıtmayı hedeflediği belirtildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ