MENÜ

Bruno Alves 1 yıl daha Fenerbahçe'de!

Fenerbahçe'de, sezon sonunda yolların ayrılması planlanan Bruno Alves için yönetim kararını değiştirdi. Sarı Lacivertliler, Portekizli'nin sözleşmesini 1 sene daha uzatmayı planlıyor.

Bruno Alves 1 yıl daha Fenerbahçe'de!

Fenerbahçe'de sözleşmesi sezon sonunda bitecek oyunculardan Bruno Alves'in ayrılmasına 3 ay öncesine kadar kesin gözüyle bakılıyordu. Ancak formu yükselen ve Kjaer ile mükemmele yakın uyum gösteren Bruno Alves için yönetimin fikri değişti.

3 yıl Zenit'te oynadıktan sonra 2013'te Fenerbahçe'ye gelen Portekizli oyuncu ile 35 yaşına gelmesine rağmen 1 yıllık sözleşme yapılmak isteniyor.

Sezon başındaki transfer döneminde ayrılacağına ve özellikle de eski takımı Porto'ya döneceğine dair haberleri çıkan Alves, yönetimin bu yaklaşımına sıcak baktı.

Trabzonspor'a 4 maç seyircisiz oynama cezası!


Yaşı ilerlediği için kulüp bulmakta zorlanacağını düşünen ve Fenerbahçe'den kazandığı parayı hiç bir yerde bulamayacağını bilen Bruno Alves yönetimin 1 yıllık sözleşme teklifine kendisine önerilecek rakama göre cevap verecek. Yıllık ücretin 1.2 ile 1.5 milyon euro civarında kalması durumunda Alves sarı-lacivertli formayı terletmeye devam edecek.

Uğur DEMİRKIRDI, İstanbul-DHA


AZİZ YILDIRIM - FATİH TERİM ARASINDAKİ 10 BENZERLİK

Haberin Devamı
YORUM YAZ