MENÜ

Beşiktaş'ın Cenk Tosun planı

Mario Gomez’in takımdan ayrılma ihtimalini düşünen bazı yöneticiler, Başkan Fikret Orman’a “Cenk yeni sezonda bizim 1. forvetimiz olsun. Yanına farklı özelliklerde bir forvet daha alırız ve performansını daha da artırır. Bu çocuğu heba etmeyelim, harcamayalım” önerisinde bulundular.

Beşiktaş'ın Cenk Tosun planı

Beşiktaş’ta son Kayseri maçında ikinci yarıda oyuna girip son dakikalarda attığı usta işi golle dikkatleri üzerine çeken Cenk Tosun için yönetim de seferber oldu.

Başkan Fikret Orman ile bir görüşme yapan bazı yöneticilerin Mario Gomez’in takımdan ayrılma ihtimalini de göz önünde bulundurarak gelecek sezon Cenk’in birinci forvet olması önerisi yaptıkları öğrenildi.

Mario Gomez'de son dakika!

Yöneticilerin yapılan görüşmede “Gomez çok iyi bir santrfor ve kalması tabii ki bizim için çok iyi olur. Ancak eğer ayrılırsa Cenk Tosun gibi çok önemli bir forvete sahibiz. Çok kaliteli bir golcü. Bu çocuğu heba etmeyelim ve harcamayalım” dedikleri kaydedildi.

Derbi yasakları kalkıyor

ÖNCELİK GOMEZ’İN KALMASI

Cenk’in yanına ise farklı özelliklere sahip bir oyuncu alma önerisini de Başkan Orman’a sunan yöneticiler, “Daha hareketli, seri, topla dripling yapabilen ve Cenk’i besleyecek olan bir forvet de alırsak hem Avrupa’da hem de ligde çok işimize yarar. Alacağımız oyuncu Cenk’i tamamlasın yeter.

Cenk’in performansını daha da artırır ve işimize çok yarar” ifadelerini kullandı. Bunun üzerine Fikret Orman’ın, bu konuyu teknik heyetle konuştuktan sonra son kararın verileceğini ama önceliklerinin Gomez’i takımda tutmak olduğunu kurmaylarına aktardı. (Habertürk)

SHELL HELIX DERBİYE GÖTÜRÜYOR

Haberin Devamı
YORUM YAZ