MENÜ

25 milyon TL'lik gol!

Akhisar maçında tarihi bir hatayla topu ıskalayan ve takımını galibiyetten eden kaleci Setkus, Sivaslılar’ı üzüntüye boğdu. Litvanyalı file bekçisinin bu hatası çok pahalıya mâl olabilir. Yiğidolar’ın ligden düşmesi 25 milyon TL’lik gelirin de yok olması demek!

25 milyon TL'lik gol!

Aatif’in attığı golle 51. dakikada Akhisar karşısında öne geçen ve üstünlüğünü son dakikaya kadar taşıyan Sivasspor, tam 3 puanı hanesine yazmıştı ki; kaleci Setkus üzerine gelen topu ayağının altından kaçırdı, tüm çabalarına rağmen filelere gitmesine engel olamadı.

O an deyim yerindeyse kurtuluş için umutlanan Yiğidolar bir anda yıkıldı, kaldı. Dramatik bir ana sahne olan maçın Sivasspor’a faturası ise çok büyük olabilir. Çünkü 26 puanda kalan Kırmızı-Beyazlılar’ın artık kalan 3 maçını da kazanması ve buna karşılık rakiplerinin de alacağı sonuçların kendisine yaraması, yani bir mucize gerçekleştirmesi gerekecek.

Eğer Sivasspor bunu başaramazsa Süper Lig’de takımlara dağıtılan naklen yayın ve reklam gelirlerinin kapsadığı 25 milyon TL’yi bulan büyük bir gelirden de mahrum kalacak. Bu gelir PTT 1. Lig’de 5 milyon TL’yi bile bulmuyor.

Setkus’a uyku yok

Yaptığı büyük hata sonrası gözyaşlarıyla stattan ayrılan Setkus adeta hayata küstü. Takım arkadaşları tarafından teselli edilen deneyimli file bekçisinin, “Hayatımın en kötü günüydü. Böyle bir şeyin nasıl olduğuna hâlâ inanamıyorum. Gözüme uyku girmedi, çok üzgünüm” diyerek üzüntüsünü dile getirdiği öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ