MENÜ

Wolfsburg da Mario Gomez'in peşinde

Kara Kartal’ın gol makinası Mario Gomez’e, Manchester City’nin ardından ülkesinin ekiplerinden Wolfsburg da talip oldu. Hollandalı forvetleri Bas Dost’tan memnun olmayan Yeşil-Beyazlılar, Süper Mario’nun menaceriyle ilk teması kurdu!

Wolfsburg da Mario Gomez'in peşinde

Beşiktaş formasıyla çıktığı 31 lig maçında attığı 24 golle kariyerinin parlak günlerine geri dönen Mario Gomez’e, devlerin ilgisi sürüyor...

İngiltere Premier Lig ekibi Manchester City’nin radarında bulunan Alman futbolcuya son olarak ülkesinden yeni bir talip çıktı. Bundesliga’nın orta sıralardaki takımlar arasında yer alan Wolfsburg, 30 yaşındaki futbolcu için menajeriyle ilk teması kurdu. Almanya basınında çıkan haberlere göre, takımın Hollandalı forveti Bas Dost’tan memnun kalmayan ve ileri bölgede yeni bir isme ihtiyaç duyan Yeşil-Beyazlılar’ın, bu konudaki ilk tercihlerini Gomez’den yana kullandığı öğrenildi.

Son karar 9 Mayıs’ta

Bundesliga’da bu sezon hayal kırıklığı yaratan kadrolarını güçlendirmeyi planlayan Almanya temsilcisine ise bu konuda Gomez’den olumlu yanıt gelmesi beklenmiyor... Fiorentina’dan kiralık olarak katıldığı Beşiktaş’taki geleceğine 9 Mayıs’ta karar verecek olan Süper Mario’nun, yeni dönemde Avrupa Kupaları’nda yer almayacak olan Almanya temsilcisine soğuk baktığı ifade edildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ