MENÜ

Şenol Güneş: Son düdüğe kadar durmak yok!

Ligde adım adım şampiyonluğa yürüyen Beşiktaş’ta başarının mimarı olan Şenol Güneş: Son düdüğe kadar durmak yok!

Şenol Güneş: Son düdüğe kadar durmak yok!

Tecrübeli hoca, “Önümüzde 3 kritik karşılaşma daha var. Son düdüğe kadar savaşıp kupayı Vodafone Arena’ya getireceğiz. Yönetiminden taraftarına, Beşiktaş camiası şampiyonluğu sonuna kadar hak ediyor” dedi.

Kara Kartal’ın başarılı teknik adamı Şenol Güneş, 4-0 kazandıkları Kayserispor mücadelesinin ardından kalan son 3 maçlarına da aynı hırsla çıkacaklarını söyledi. Vodafone Arena’da önceki gün elde ettikleri farklı galibiyetin ardından gazetecilere konuşan Güneş, “Oyuncularım şampiyonluk için oldukça istekli. Ama henüz kazanılmış bir şey yok. Önümüzde 3 kritik karşılaşma daha var. Bu 3 rakibimiz de birbirinden değerli... Hepsine saygımız sonsuz. Şu anda sadece Galatasaray derbisini düşünüyoruz. Rakibimiz sıkıntılı bir dönem geçiriyor ama tecrübeli bir kadroları var. Bizim için zor bir deplasman olacak” ifadelerini kullandı.

‘Her şeylerini ortaya koyuyorlar!’

Beşiktaş’a yıllardır hasretini çektiği şampiyonluğu yaşatacaklarını söyleyen 63 yaşındaki çalıştırıcı, “Futbolcularım; yüreklerini, ayaklarını, beyinlerini yani her şeylerini ortaya koyuyor. Bazen kazalar oluyor. Futbolda bunlar var. Son 3 maçımızdan da zaferle ayrılana kadar durmak yok. Son düdüğe kadar savaşıp kupayı Vodafone Arena’ya getireceğiz. Yönetiminden taraftarına, Beşiktaş camiası şampiyonluğu sonuna kadar hak ediyor” diye konuştu.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ