MENÜ

Giggs yine rahat durmadı

İngiliz Daily Star gazetesi Manchetser United'ın yardımcı menajerliğini yapan Ryan Giggs'in, 8 yıllık eşi Stacey Cooke ile boşanmanın eşiğinde olduğunu yazdı.

Giggs yine rahat durmadı

İngiliz Daily Star gazetesi Manchester United'ın yardımcı menajerliğini yapan Ryan Giggs'in, 8 yıllık eşi Stacey Cooke ile boşanmanın eşiğinde olduğunu yazdı. Çiftin arasının uzun süredir açık olduğu iddia edilirken, boşanma iddialarına Giggs'in Manchester, Worlsley'deki restoranında çalışan bir garson kız ile yakınlaşmasının neden olduğu belirtildi.

Kötü haberin Giggs'in eşi Stacey'e bir ortak arkadaş aracılığı ile geldiğini ve 38 yaşıdnaki kadının artık dayanamayacağı bir raddeye geldiği kaydedildi. Cooke, en kısa zamanda eşinden eşyalarını toplayıp evi terk etmesini istemiş.

Başarılı eski futbolcu, arkadaşlarına Stacey ile olan ilişkisinin bittiğini ve eşinin, kendi ailesiyle tatile çıktığını söylediği öğrenildi.

İlk vukuatı değil

2 çocukları bulunan çift, daha önce de ihanet haberleriyle gündeme gelmişti. 42 yaşındaki Giggs, daha önce kardeşinin eski karısı Natasha ile 8 yıl beraber olmuş, ardından İngiltere'de yayınlanan Big Brother yarışmacısı Imogen Thomas ile 6 ay flört etmişti.

2013'te Giggs'in kardeşi Rhodri'den boşanan Natasha, geçmişte Ryan'dan hamile kaldığını ve menajerin kendisine kürtaj için 500 pound verdiğini söylemişti.

Büke Narin/Fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ