MENÜ

Galatasaray Rizespor maçı canlı izle / Galatasaray Rize 11'ler

Galatasaray ile Çaykur Rizespor, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında karşı karşıya geliyor. Galip gelen taraf, Fenerbahçe Torku Konyaspor eşleşmesinden zaferle ayrılan ekip ile finalde karşılaşacak.

Galatasaray Rizespor maçı canlı izle / Galatasaray Rize 11'ler

Galatasaray Çaykur Rizespor maçı Ziraat Türkiye Kupası'nda ilk finalisti belirleyecek. Rize'de oynanan ve 3-1 Galatasaray'ın üstünlüğüyle sona eren maçın ardından bu akşam Türk Telekom'a avantajlı çıkan taraf Sarı-Kırmızılılar oldu. Eşleşmeden üstünlükle ayrılan taraf Fenerbahçe Konyaspor eşleşmesinin galibi ile finalde karşılaşacak.

GALATASARAY RİZE CANLI İZLE

GALATASARAY RİZE CANLI ANLATIM

Galatasaray - Rizespor ilk 11'ler

GALATASARAY'IN İLK 11'İ: Muslera, Denayer, Semih, Hakan, Carole, Donk, Selçuk, Sabri, Emre, Yasin, Podolski.

Yedekler: Cenk, Umut, Sneijder, Sinan, Linnes, Koray, Olcan.

ÇAYKUR RİZESPOR'UN İLK 11'İ: Gökhan, Ümit Kurt, Koray, Ertuğrul, Sercan, Sylvestre, Makiadi, Murat, Orhan, Ahmet İlhan, Tuszynski


Şampiyonlar Ligi finalinde Madrid derbisi! Real Madrid-Atletico Madrid


GALATASARAY KADROSUNDA SNEIJDER SÜRPRİZİ

Galatasaray’da bugün Sneijder’in riske edilmemesi ve Beşiktaş derbisine saklanması düşünülüyordü ancak sürpriz bir gelişme yaşandı. Hollandalı yıldız teknik direktör Jan Olde Riekerink tarafından Çaykur Rizespor maçının 18 kişilik maç kadrosuna dahil edildi. Sneijder'in maçın ilerleyen bölümlerinde görev alıp almayacağı merak konusu.

TEK EKSİK CHEDJOU

Çaykur Rize maçı öncesi Galatasaray’da tek eksik Chedjou. Kamerunlu futbolcunun sakatlığı devam ediyor ve takıma katılması biraz daha zaman alacak. Chedjou dışında eksik kalmaması ise Aslan’a nefes aldırmış durumda.


Galatasaray'ın ilk 11'i belli oldu!



Haberin Devamı
YORUM YAZ