MENÜ

Fenerbahçe Konyaspor : 2-0

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Fenerbahçe kendi sahasında Konyaspor'u 2-0 yendi ve finalde Galatasaray'ın rakibi oldu.

Fenerbahçe Konyaspor : 2-0

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Fenerbahçe kendi sahasında Torku Konyaspor'u konuk etti.

İlk maçta 3-0 yendiği rakibine karşı oldukça rahat bir mücadele ortaya koyan Fenerbahçe sahadan 2-0'lık galibiyet ile ayrıldı ve finalde Galatasaray'ın rakibi oldu.

Karşılaşmanın ilk yarısı pozisyon açısında oldukça kısır geçti ve iki ekipte devre arasına 0-0'lık beraberlikle gittiler.

Volkan Şen yoktan var etti

Mücadelenin 47. dakikasında Fenerbahçe, Fernandao'nun attığı golle 1-0 öne geçti. Diego'nun pası ile ceza sahası içerisinde sağ çaprazda topla buluşan Volkan Şen, Barry Douglas'tan sıyrıldıktan sonra ortasını altıpas çizgisi üzerinde bulunan Fernandao'ya yaptı. Fernando'nun kafa vuruşunda top Torku Konyaspor ağları ile buluştu.

Fernandao 2. golünü kaydetti

Maçta dakikalar 71'i gösterdiğinde hakem Halil Umut Meler, Fenerbahçe lehine penaltı noktasını gösterdi ve Fernandao farkı 2'ye çıkartan golü kaydetti.

Karşılaşma bu skorla sona erdi ve finale çıkan taraf Sarı Lacivertliler oldu.

5. finalleri

Galatasaray ile Fenerbahçe, Türkiye Kupası'nda 5. kez finalde birbirlerine rakip olacak. Daha önce oynanan 4 final maçında da Galatasaray zafere ulaşan taraf olmuştu.


Galatasaray Fenerbahçe kupa maçı ne zaman nerede saat kaçta hangi kanalda



Haberin Devamı
YORUM YAZ