MENÜ

Derbiye de aynı tarife!

Teknik ekip, pazar günü oynanacak Galatasaray mücadelesine Kayseri karşısında fırtına gibi esen 11’i bozmayacak. Asıl bölgesi sol bek olmasına rağmen stoper hattında başarıyla görev yapan Dusko Tosic, derbide yine savunmanın bel kemiği olacak.

Derbiye de aynı tarife!

Spor Toto Süper Lig’de pazar günü bu sezonki son derbisine çıkacak olan Siyah-Beyazlılar’da, zorlu mücadelenin 11’i şimdiden belli...

Önceki gün Kayserispor karşısından 4-0’lık skorla ayrılan kadronun iyi bir uyum yakaladığını düşünen teknik direktör Şenol Güneş’in, Türk Telekom Arena’da, aynı 11’i sahaya süreceği öğrenildi.

Boyko’nun forma yarışında geri planda kalması sonrasında eldivenleri Tolga’ya verecek olan Güneş’in; Beck, Marcelo, Tosic ve İsmail’den oluşan geri dörtlüyü bozmayacağı bildirildi.

Oyun bölgesi sol bek olmasına rağmen Kayserispor karşısında sol stoperde başarılı bir görüntü sergileyen Tosic’in performansından memnun kalan Güneş’in, Alexis’in yerine bu ismi kalan 3 haftada da görevlendirmeyi planladığı ifade edildi.

Libero hattında sıkıntı yok!

Kayserispor mücadelesinde aldıkları darbeler sebebiyle maçın ardından kulübün sağlık heyeti tarafından kontrolden geçirilen; Oğuzhan Özyakup ile Atiba Hutchinson’un bir sorunun olmadığının ortaya çıkması teknik ekibi sevindirdi. Bu 2’li, Galatasaray derbisinde de takımın bel kemiği olarak görev yapacak.

Quaresma, Sosa, Olcay ve Gomez’den oluşan ileri 4’lü de Galatasaray mücadelesinde yerini alacak. Öte yandan Kayserispor maçına ceza sınırında çıkan ancak oyunu kart görmeden tamamlayan; Oğuzhan Özyakup, Necip Uysal; Olcay Şahan, İsmail Köybaşı ve Mario Gomez; Galatasaray derbisinde sahada olacak.

Takımın Seyrantepe’ye tam kadroya çıkacak olması, derbi öncesinde teknik heyetin elini güçlendirdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ