MENÜ

Akhisar Belediyespor'da Cihat Arslan'a 2 üzüntü

Akhisar Belediyespor, Süper Lig'in 31'inci hafta karşılaşmasında Medicana Sivasspor'la deplasmanda 1-1 berabere kalırken, ev sahibi takımın kalecisi Setkus'un 89'uncu dakikada yaptığı büyük hata sonucu kalesinde gördüğü golle gelen 1 puan Akhisarlıları sevindirmedi.

Akhisar Belediyespor'da Cihat Arslan'a 2 üzüntü

"Bu maçta iki kere üzüldüm" diyen teknik direktör Cihat Arslan, "Hem sergilediğimiz kötü futbol, hem de Setkus'un topu ayağının altından kaçırıp belki de takımının küme düşmesine yol açacak bir hata yapması puan sevincimize gölge düşürdü. O golü böyle bir hata sonucu değil, kendi oyuncularımın çabasıyla kazanmak isterdim" diye konuştu.

Daha önce yenildikleri maçlarda bile daha iyi mücadele edip daha az hata yaptıklarına dikkat çeken Cihat Arslan, şunları söyledi:

"Var olma savaşı veren Medicana Sivasspor karşısında oyun disiplinine sadık kalamadık. Çok pas hatası yaptık. İkinci yarının başında golü yedikten sonra biraz toparlandık ama yine de istediğimiz seviyeye gelemedik. Yaptığımız oyuncu değişiklikleri de sonuç vermedi. Son dakikalarda rakibimiz adına dramatik bir golle beraberliği yakaladık. Ama kalecinin hatasından gelen gol bizi mutlu etmedi. Bundan sonra yapmamız gereken son üç maçı en az kayıpla geçip, ilk 6 içinde yer almak."

Haberin Devamı
YORUM YAZ