MENÜ

Trabzonspor'da rekora 1 kaldı!

Trabzonspor, Es Es mağlubiyetiyle 16. yenilgisini tattı, 49 yıllık tarihinde en fazla maç kaybettiği 2001-2002 sezonu sonundaki yenilgi sayısına ortak oldu. Fırtına 1 maç daha kaybederse, bu alanda kötü bir rekora imza atacak.

Trabzonspor'da rekora 1 kaldı!

Bir zamanlar ligde lakabı gibi fırtınalar estiren, koca sezonu tek yenilgiyle kapatarak rakip tanımayan Trabzonspor, eski günlerini mumla arar oldu.

1974-1975 sezonunda itibaren en üst ligde mücadele etmeye başlayan Bordo-Mavili ekip, tarihinin en kötü rekoruna Eskişehirspor karşısında aldığı yenilgiyle bir adım daha yaklaştı.

Bu sezon 16 kez rakiplerine boyun eğen Karadeniz temsilcisi, 49 sezon içinde en fazla maç kaybettiği 2001-2002 sezondaki yenilgi sayısına ulaştı. 31. hafta hesaba katıldığında bahsi geçen sezonda 14. yenilgisini geçiren takım, bu sezon 16 kez kaybederek daha şimdiden kötü bir istatistik yakaladı.

Bordo-mavililer, kalan 3 haftada sahasında Çaykur Rizespor, deplasmanda Antalyaspor, son haftada Hüseyin Avni Aker Stadı’nda Kasımpaşa ile oynayacağı maçların birini kaybetmesi halinde tarihinin en kötü sezonuna imza atmış olacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ