MENÜ

Ergin Ataman: Ne koşulda olursa olsun biz Galatasarayız

Beşiktaş Sompo Japan'ı 76-71 mağlup eden Galatasaray Odeabank'ın başantrenörü Ergin Ataman, karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Ergin Ataman: Ne koşulda olursa olsun biz Galatasarayız

Beşiktaş Sompo Japan'ı 76-71 mağlup eden Galatasaray Odeabank'ın başantrenörü Ergin Ataman, karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Ataman, maça hiç hazırlanamadıklarını, hasta ve sakat oyuncuları olduğunu ve oyuncularından bazılarını kullanmayı düşünmediklerini dile getirerek, "Sonuçta ne koşulda olursa olsun biz Galatasarayız. Özellikle bir derbi maçında kendimizi ezdirmeyiz. Beşiktaş Sompo Japan'ın 8-9 sayılık üstünlüğünden sonra Lasme'ye çalınan hücum faul ve yine Lasme'ye yapılıp da verilmeyen faullerle bir anda maça motive olduk. Son periyotta iyi savunma yaptık ve topu iyi dolaştırdık. Önemli bir galibiyet elde ettik. Beşiktaş Sompo Japan iyi bir takım ama biz daha iyi bir takım olduğumuzu gösterdik" dedi.

Galatasaray Odeabank oyuncularından Göksenin Köksal ise kendileri için önemli bir karşılaşma oynadıklarını ve yorgun olmalarına rağmen iyi mücadele ederek kazandıklarını kaydetti.
Beşiktaş Sompo Japan Başantrenörü Yağızer Uluğ da, sözlerine ULEB Avrupa Kupası finalinde Fransız ekibi Strasbourg'u saf dışı bırakarak şampiyonluğa ulaşan Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımı'nı kutlayarak başladı.

Son çeyreğe kadar yakaladıkları 10 sayılık avantajı iyi kullanamadıklarını dile getiren Uluğ, "Çok sayıda kısa mesafe atışı kaçırdık ve geriye düştük. Kolay atışlardan dolayı mağlup olduk. Rakibin direncini kırmışken maçı koparamadık. Galatasaray Odeabank'ın son bölümde direncini arttırması atışlarımızı zorlaştırdı. İlk üç periyot genelinde değerlendirirsek ikili oyun savunmamızda sıkıntı yoktu. Son bölümde McCollum kendi sorumluluk alarak atışlar yapan bir oyuncu bize karşı da aynı şeyi başardı" şeklinde konuştu.

Beşiktaş Sompo Japan oyuncularından Hamilton ise zor bir maç oynadıklarını ve maçın son bölümünde yaptıkları hatalarla maçı kaybettiklerini söyledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ