MENÜ

Chiellini'den Mehmet Topal'lı Fenerbahçe cevabı!

Juventus'lu Giorgio Chiellini Fenerbahçeli Mehmet Topal ile resmini paylaştı, İstanbul'da görüldüğü iddialarına esprili bir karşılık verdi.

Chiellini'den Mehmet Topal'lı Fenerbahçe cevabı!

Fenerbahçe'ye transfer olacağı iddia edilen Juventus'un deneyimli savunma oyuncusu Giorgio Chiellini sosyal medya hesabından ilginç bir paylaşımda bulundu.

İtalyan devi Juventus'ta uzun süredir forma giyen deneyimli oyuncunun geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye gelerek Fenerbahçe ile bir görüşme gerçekleştirdiği belirtilmiş, bu görüşmeye dair fotoğraflara da yer verilmişti.

Juventus'un deneyimli savunmacısı twitter üzerinden konuya esprili bir yaklaşımda bulundu. Fenerbahçeli Mehmet Topal ile olan resimle birlikte 'Chiellini İstanbul'da görüldü, herkes onu Fenerbahçe'ye yaklaştırdı... Merak etmeyin kardeşidir' ifadelerinin yer aldığı bir mesajı paylaştı.

Metin Tekin: Fenerbahçe Pellegrini'yi istiyor

Fantom teorisine inanıyor

Giorgio Chiellini'nin Mehmet Topal ile olan bağı geçtiğimiz yıla dayanıyor. İtalyan yıldız, Fantom teorisi olarak adlandırılan ve her insanın dünya üzerinde kendisine benzeyen yedi insanın daha bulunduğu yönündeki teoreme inanıyor. Buna göre Fenerbahçeli futbolcuyu da kendisine benzeyen bu yedi isimden bir tanesi olarak ilan etmişti.

Chiellini, Gli Autogol sitesinin attığı mesajı retweetleyerek, konuya bu açıdan esprili bir yorum getirmiş oldu. (Skorer)



Gaziantepspor Fenerbahçe maçı iptal edildi

Haberin Devamı
YORUM YAZ