MENÜ

Beşiktaş'ı uçuran 4'lü: Gomez, Sosa, Oğuzhan, Quaresma...

Kayserispor karşısında aldıkları 4-0’lık farklı galibiyetle şampiyonluk yolunda vites yükselttiklerini ispatlayan Siyah- Beyazlılar’da, 4 futbolcu kilit isim olarak ön plana çıkıyor.Krallık yarışının zirvesinde yer alan Gomez ve ligin en başarılı asistçisi Sosa’yla birlikte son maça damga vuran Q17 ile Oğuzhan, yakaladıkları uyumla takımı mutlu sona doğru götürüyor.

Beşiktaş'ı uçuran 4'lü: Gomez, Sosa, Oğuzhan, Quaresma...

Süper Lig’de kalan 3 haftaya şampiyonluk yarışında büyük avantajla giren Siyah - Beyazlılar’da, son dönemde ön plana çıkan 4 isim, takımın başarısına direkt etki ediyor... Bu futbolcuların başında ilk olarak tartışmasız takımın Alman süperstarı Mario Gomez geliyor... Son olarak önceki günkü Kayserispor mücadelesinde 1 gol ve 1 asistlik performans sergileyerek istikrarını koruyan 30 yaşındaki futbolcu, bu sezon 31 maçın sonunda 24 gol ve 5 asistlik istatistik tutturdu. Krallık yarışında Akhisarlı Rodallega ve Antalyasporlu Samuel Eto’o’nun açık ara önünde lider konumda yer alan Alman yıldız, Kara Kartal’ı adeta tek başına sırtlayarak Bayern Münih’teki mükemmel günlerine adeta geri döndü.

Takımın dopingi Quaresma

Kayseri mücadelesinin bir diğer ön plana çıkan ismi Ricardo Quaresma, son haftalarda özellikle temposu düşen maçlarda sahneye çıkarak takımı için adeta bir doping etkisi yarattı. 32 yaşındaki futbolcu, ligde 24 mücadelenin sonunda 4 gol ve 5 asistlik performansıyla takımının yükselen form grafiğinde önemli bir etken oldu. Son olarak önceki gün sergilediği hırslı futbolla Kayserisporlu rakiplerini adeta futboldan soğutan Q17, hırsıyla kalan 3 haftada taraftarına büyük güç veriyor.

Bu tango bambaşka!

Yeni dönemde takımın başına Şenol Güneş’in gelmesinin ardından tecrübeli teknik adamın oynattığı hücum ağırlıklı futbola başarılı bir şekilde adapte olan Jose Sosa, Siyah-Beyazlılar’da altın sezonunu geçiriyor! 28 mücadelede 6 gol ve 12 asistlik görüntü ortaya koyan Tangocu; Estudiantes, Bayern Münih, Napoli, Metalist Kharkiv ve Atletico Madrid’deki form grafiğini şimdiden geride bıraktı.

Oğuzhan artık yıldız

Tolgay ile Veli Kavlak’ın sakatlıkları sonrasında sezon başından itibaren formaya ambargo koyan Oğuzhan Özyakup, teknik direktör Şenol Güneş’in kariyerinde parlattığı isimler arasına katıldı. 29 mücadelede 9 gol atan ve 7 asist yapan 23 yaşındaki futbolcu, Süper Lig’de son döneme doğru vites yükselttiğini gösteren Kara Kartal’da ön plana çıkan isimler arasında yer aldı. Genç görüntüsünden yıldız kimliğine geçiş yapan Oğuzhan, teknik direktör Şenol Güneş’in oyun formasyonuna Atiba’yla yaptığı büyük katkıyla dikkat çekiyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ