MENÜ

Aykut Kocaman: Hiçbir kuş sonsuza kadar uçmuyor

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman karşılaşma sonrası uzun bir hafta sonra yenilgi aldıklarını ve Antalyaspor'u kutladığını belirtti.

Aykut Kocaman: Hiçbir kuş sonsuza kadar uçmuyor

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman ise uzun bir hafta sonra yenilgi aldıklarını hatırlatarak, "Her zaman insanın gönlünün istediği olmuyor. Hiçbir kuş sonsuza kadar uçmuyor. Antalyaspor tam bir iç saha takımı. Bu net bir şekilde görülüyor. Yeni stadının atmosferi güzel. Antalyaspor'u galibiyetten dolayı tebrik ediyorum" dedi.

Rakibin çok sert oynamasını bir mazeret olarak görmediklerini ifade eden Aykut Kocaman, şunları söyledi:

"Maçın hakeminin iyi niyetli bir müsabaka yönettiğini düşünüyorum. Bu kadar ağırlaşan bir oyundan sonra verilen 4 dakikalık uzatma azdı. Bugün işçilerin bayramı. İşçilerin ve çalışanların, sizlerin de bayramını kutluyorum.

Oyun içersinde pozisyon yüzdelerinin değiştiğine dikkati çeken Aykut Kocaman, "Bugüne kadar bizden bahsedilirken az pozisyona giren, ancak gol yüzdesi yüksek bir takım olarak lanse ediliyorduk. Bugün sahada tam tersi vardı. 6-7 gol pozisyonumuz olmasına rağmen bunları sonuçlandıramadık. Oyunumuzu değiştirmeye çalışıyoruz. Oyunla ilgili hiçbir şikayetim yok. Oyunculara teşekkür ediyorum. Sıkıntı veren şey; özellikle ikinci yarının ilk 15 dakikasında, golü yedikten sonra arka arkaya verdiğimiz hızlı ataklar. Bu da bizim sahadaki formumuzun düştüğünü gösteriyor. Bunu görerek, anlayarak, düzeltmeye çalışacağız. Bugüne kadar yaşattıkları için tüm oyuncularına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

DHA



Haberin Devamı
YORUM YAZ