MENÜ

Giresunspor 1-0 1461 Trabzon

PTT 1'inci Ligi'nde Giresun'da oynanan maçta Giresunspor, kümede kalma mücadelesi varan 1461 Trabzon'u ilk yarıda attığı golle 1-0 yendi.

Giresunspor 1-0 1461 Trabzon

12'nci dakikada Waldison verkaçlarla rakip ceza sahasına kadar yaklaştı. Aşırma vuruşunda top üstten auta çıktı.

14'üncü dakikada Abwo ile sağ kanattan başlayan atakta Tugay topu arka direkte Waldison'a çıkardı. Waldison vuruşunda yön değiştiren topu Vedat Muriqi filelerle buluşturdu: 1-0.

17'nci dakikada Fevzi'nin savunmanın arkasına attığı topta Vedat Muriqi kaleciyle karşı kaldı. Ancak Vedat istediği vuruşu yapamayınca savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.

32'nci dakikada Abdulkadir serbest atış kullandı. Arka direkte Oğulcan indirdi, Ferhat kaleyi denedi ancak iyi yer tutan Eser topu köşeden çıkardı.

39'uncu dakikada hızlı çıkan Çotanaklar'da Abwo sağ köşeden ortaladı, Waldison'un kafa vuruşunda top yerden sekip üstten auta gitti.

66'ncı dakikada Barış'ın kullandığı serbest atışta top Eser'in ellerinde kaldı.

82'nci dakikada gelişen konuk ekip atağında Hamza sağ kanattan penaltı noktasına ortaladı, Eser, Yaser'den önce çıktı ve topu kontrol etmeyi başardı.

85'inci dakikada Yaser ile paslaşan Hamza penaltı noktasının daha da önünde Eser ile karşı karşıya kaldı. Vuruşunda Eser'i geçen top yandan auta çıktı.

86'ncı dakikada Giresunspor savunmasının bir türlü uzaklaştıramadığı topa Abdulkadir çok sert vurdu. Eser yine çok başarılıydı ve topu köşeden kornere yumrukladı.

Maçın uzatma dakikalarında Vedat Muriqi, İsmail Haktan'ın pasına ceza sahası içinde boş pozisyonda dokunamadı ve maç Giresunspor'un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ