MENÜ

Caner Erkin haftaya imzalıyor

La Gazzetta dello Sport, bombayı patlattı, Caner Erkin’in 6 hafta önce İnter tarafından gizlice sağlık kontrolünden geçirildiğini yazdı. Roberto Mancini’nin çalıştırdığı Milano ekibi, milli sol bekle 7 Mayıs’taki Empoli maçının ardından 4 yıllık sözleşme imzalamayı planlıyor.

Caner Erkin haftaya imzalıyor

Galatasaray derbisi öncesi kadro dışı bırakılan, özür diledikten sonra takıma dönmeyi bekleyen Caner Erkin ile ilgili dün önemli bir gelişme yaşandı. İtalya’nın önde gelen spor gazetelerinden La Gazzetta dello Sport, 27 yaşındaki futbolcunun 6 hafta önce gizlice Milano’ya gittiğini yazdı.

Habere göre İnter’li yöneticilerle bir araya gelen Caner, burada gizlice sağlık kontrolünden geçirildi. Gazete, yıldız futbolcunun haziran ayında sözleşmesinin biteceğini hatırlatarak, bu kontrolün yasal olduğunu yazdı.

Gözler artık yönetimde

İnter Milan’ın, sağlık kontrolünün ardından yıldız futbolcu ile ön protokol imzaladığı belirtildi. Resmi imzanın tarihi de büyük ölçüde belirlendi. Buna göre 7 Mayıs’ta Empoli ile sahasında oynayacak olan Lacivert-Siyahlılar, bu karşılaşmanın ardından Caner Erkin ile 4 senelik sözleşme imzalamayı planlıyor.

Yaşanan bu gelişmenin ardından gözler yönetime çevrildi. Pereira’nın, “Özür dilediği için affedilebilir” raporu verdiği Caner konusunda yönetimin kalan haftalar için nasıl bir adım atacağı merakla bekleniyor.

Cim Bom’u vurdu!

Bu transfer sadece Fenerbahçe’yi değil, Galatasaray’ı da etkileyecek. İnter, sezon başında Sarı-Kırmızılılar’dan Alex Telles’i satın alma opsiyonuyla kiralamıştı. Caner transferinin ardından İtalyan ekibinin Telles’ten vazgeçmesi bekleniyor. Galatasaray’ın Sambacı’yı 8.5 milyon Euro’ya İnter’e satma planları büyük ihtimalle suya düşecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ