MENÜ

Ahmet Nur Çebi'den kavga açıklaması

Beşiktaş’ta idmanlarda arka arkaya yaşanan tartışmalar “Ne oluyor” sorusunu gündeme getirdi. Ahmet Nur Çebi, bu soruyu “Bu birdirbir oyunu değil, şampiyonluk yarışı. Tartışmalar, oynama hırsından kaynaklanıyor” dedi.

Ahmet Nur Çebi'den kavga açıklaması

Beşiktaş idmanlarında üst üste iki gün yaşanan kavgalar “Ne oluyor” sorusunu gündeme getirdi.

Önce Tolgay Arslan-Olcay Şahan, sonra da Velik Kavlak-Cenk Tosun’un yaşadığı tartışmalar yine oyuncular tarafından verilen dostluk mesajlarıyla şimdilik bertaraf edilmiş gözüküyor. Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, yaşanan tartışmaların olumsuz değil, bilakis şampiyonluğa olan inancı ve hırsın bir göstergesi olduğunu söyledi.

ZORLA BARIŞ POZU MÜMKÜN MÜ?

Çebi, “Bu birdirbir oyunu değil, şampiyonluk yarışı. Tolgay ve Veli, uzun süreli sakatlıklar geçirdi ve şimdi takıma katkı vermek istiyorlar. Elbet bunun yarattığı bir stres de olabilir. Hocamız bu kavgaların üzerinde hiç durmuyor çünkü ‘Bu rekabetin ve oynama isteğinin bir yansıması’ diyor. Zaten kavgaların başka nedeni olsaydı kimse onlara ertesi gün o dostluk pozlarını verdirtemezdi. Geçmişte kimse İbrahim Toraman ile Sezer Öztürk’e bu pozları verdirtebildi mi” diye konuştu. (Hürriyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ