MENÜ

Tyson Fury Vladimir Kliçko rövanş maçı ne zaman hangi kanalda?

Tyson Fury ile Vladimir Kliçko’nun rövanş mücadelesinin tarihi belli oldu.

Tyson Fury Vladimir Kliçko rövanş maçı ne zaman hangi kanalda?

Tyson Fury ile Vladimir Kliçko’nun rövanş mücadelesinin tarihi belli oldu. Dünya Ağır sıklet Boks Şampiyonası’nda Vladimir Kliçko’yu puanla yenerek kemer sahibi olan Tyson Fury, rakibi ile yeni bir maça hazırlanıyor. Karşılaşmanın 7 Mayıs’ta olacağı iddia edildi.

Tyson Fury Vladimir Kliçko maçı ne zaman, hangi kanalda?

İngiliz basınının iddiasına göre iki boksör 7 Mayıs 2016’da tekrar karşı karşıya gelecekler. Geçtiğimiz yılın kasım ayında yenilmez Kiiçko’yu üstün bir oyunla egale eden İngiliz boksöre Rus cephesinden rövanş isteği geldi.

Tyson Fury: Çok kolay oldu

MÜCADELE ALIENZ ARENA’DA

İlginin yoğun olacağı boks maçı için yine bir futbol stadyumu düşünülüyor. Mücadelenin Bayern Münih’in mabedi olan 75 bin kişili Allianz Arena’da yapılacağı iddialar arasında.

Boksta bir devir kapandı! Yeni şampiyon Tyson Fury

FURY KAZANMIŞTI

Kasım ayındaki Fury – Kliçko mücadelesi Londra’daki Wembley Stadyumu’nda gerçekleşmişti. 39 yaşındaki eski şampiyon Kliçko, “Savaşı kaybettim ve buna hala inanamıyorum. Savaşmaya devam edeceğim” demişti. Yeni şampiyon Fury ise, “Ben savaşçıyım ve bütün rakiplerime meydan okuyorum. Büyük bir şampiyon olmak istiyorum” diye açıklamada bulunmuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ