MENÜ

SON DAKİKA! ONUR KIVRAK TAKIMDAN AYRI...

SPOR Toto Süper Ligi’nin 31’inci haftasında deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, saat 16.30’da THY ait özel uçakla Eskişehir’e gitti.

SON DAKİKA! ONUR KIVRAK TAKIMDAN AYRI...

Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Marin, Cavanda, Sefa, Fatih ve Özer Hurmacı ile sakatlıkları bulunan Ramazan, Akakpo ve hasta olan Yusuf Erdoğan ile milli takımla ilgili vize işlemleri için Ankara’da olan Onur Kıvrak da kafilede yer almadı. Onur’un Eskişehir’e giderek kafileye katılacağı belirtildi. Hafta içi idmanında sağ dizinde geçirmiş olduğu sakatlık nedeniyle Eskişehirspor maçı kadrosuna dahil edilmeyen Mustafa Yumlu ise kafile ile birlikte Eskişehir’e gitti.

Cavanda isyan etti!

Havaalanında açıklama yapan Trabzonspor Futbol Koordinatörü Yılmaz Büyükaydın, olaylı Fenerbahçe derbisinde yaşanlardan ötürü zor bir süreç yaşadıklarını belirtirken şunları söyledi:

"Bu süreci atlatmaya çalışıyoruz. Fenerbahçe maçında yaşadığımız olaylar ister istemez her şeyi etkiliyor. Gelecek sezonun planlamasında da karşımıza neler çıkacak bilmiyoruz. Muhtemelen cezalar gelecek. Saha kapama mı yoksa seyircisiz oynama mı, Bekleyip göreceğiz. Bunların haliyle önümüzdeki sezona dönük planlarımızı olumsuz etkileyeceğini düşünüyoruz. Bu süreci atlatmalıyız. Gerekli savunmaları yapmak için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. İnşallah az bir ceza ile bu işin altından kalkarız diye düşünüyoruz."

Trabzonsporspor Yönetimi, teknik adam seferine çıkıyor

Yılmaz Büyükaydın, teknik direktör konusunda yöneltilen bir soru üzerine de, "Şu ana kadar teknik direktör konusunda herhangi girişimimiz olmadı" dedi.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ