MENÜ

Kurtarıcı Olcan Adın!

Önce Fenerbahçe derbisi, dün de Bursaspor deplasmanı... Olcan Adın iki kritik mücadelede geriden gelen takımı adına birer gol atıp beraberliği kurtaran isim oldu. Forvet hattında ise Yasin ve Podolski gol kaçırma yarışı yaptı!

Kurtarıcı Olcan Adın!

Aslan’ın kurtarıcısı Olcan Adın... Tecrübeli futbolcu, ligin ilk yarısında Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki Fenerbahçe derbisinde takımı 1-0 gerideyken sahneye çıkmış, attığı kafa golüyle Aslan’a beraberliği getirmişti.

Olcan dün de çok kritik bir anda sahneye çıktı. Karşılaşmanın 50. dakikasında Bursaspor ceza sahasında oluşan karambolü değerlendiren Olcan, topu filelere göndererek bir kez daha Cim Bom’a beraberliği ve 1 puanı getirdi.

90 dakika boyunca sürekli pozisyon değiştiren Olcan, takımın ayakta kalan tek ismi olurken, forvetler gol kaçırma yarışına girişti. Özellikle Yasin ve Podolski’nin değerlendiremediği pozisyonlar Galatasaray taraftarına saç baş yoldurttu.

Sneijder’i çok aradı

Bursaspor deplasmanına Sneijder ve Chedjou gibi iki önemli yıldızından yoksun çıkan Galatasaray’da, eksikler mumla arandı. Özellikle Sneijder’in hücumdaki organizasyon becerisi, Aslan’ın en önemli ihtiyacı olarak göründü. Ceza sınırındaki Muslera’nın maçı kartsız tamamlaması ise Beşiktaş derbisi öncesi tek teselliydi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ