MENÜ

Eskişehirspor-Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Fırtına’da as oyuncular lige havlu attı, sahne gençlere kaldı. Eskişehirspor karşısında Semih, Melih ve Savaş gibi altyapı oyuncularına şans tanıması beklenen Mandıralı’nın, kalan maçlarda da bu oyuncuları sahaya sürmesi bekleniyor. Peki Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında oynanacak olan Eskişehirspor-Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda ne zaman?

Eskişehirspor-Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Bu sezon, Trabzonspor için hem maddi hem de sportif anlamda oldukça kötü geçti. Son olarak Fenerbahçe maçında ağır bir yara alan ve lige havlu atan Bordo-Mavililer, kümede kalma savaşı veren Eskişehirspor karşısında 3 puan alarak kötü gidişata bir nebze olsun dur demek ve üzerindeki kara bulutları dağıtmak istiyor.

Semih stopere, Melih ortaya

Sezon sonu yapması beklenen hamleyi hafta içinde yaparak 6 oyuncuyu kadro dışı bırakan Hami Mandıralı, Eskişehir karşısına as futbolcuların yanı sıra, altyapıda kendisini kanıtlayan gençlere de şans tanıyacak. Kalan haftalarda forma vermeyi ve gelecek sezon A takıma alınması düşünülen Abdülkadir Ömür, Semih Karadeniz, Melih Kabasakal ve Savaş Çakır’ı Eskişehirspor maçı kadrosuna dahil eden kurt çalıştırıcının Semih’e stoperde, Melih ve Savaş’a ise orta sahada görev vermesi bekleniyor.

Eskişehirspor-Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında oynanacak olan Eskişehirspor-Trabzonspor karşılaşması, saat 16.00'da Lig TV ekranlarından yayınlanacak.

Muhtemel ilk 11'ler

Eskişehirspor: Ali Şaşal, Emre, Kamil Ahmet, Sezgin, Figueras, Causic, Kıvanç, Engin, Hadzic, Nadir, Meye

Trabzonspor: Onur, Bosingwa, Semih, Aykut, Güray, Aytaç, Melih, Savaş, Mehmet Ekici, Muhammet Demir, Cardozo

Haberin Devamı
YORUM YAZ