MENÜ

Dursun Özbek: Seneye bambaşka bir Galatasaray olacak

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Bursaspor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Başkan, taraftarlara seslenerek önümüzdeki sene daha farklı bir Galatasaray'ın sahada olacağını söyledi.

Dursun Özbek: Seneye bambaşka bir Galatasaray olacak

Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor deplasmanına çıkacak olan Galatasaray'da başkan Dursun Özbek, maça saatler kala açıklamalar yaptı. Özbek, "Deplasmanda Rize'de galip geldik. Takımla bugün beraberdim. Moralleri çok iyiydi. Ben takımıma güveniyorum. Onlar Galatasaray'ın şu an neye ihtiyacını gayet iyi anlamış vaziyetteler." sözlerini sarfetti.

Teknik direktör açıklaması

Teknik direktör arayışlarını sürdürdüklerini belirten başkan, "Teknik direktör açısından çalışmalarımız ciddi bir şekilde devam ediyor. Anlaşma sağlandıktan sonra açıklama yapacağım." ifadelerini kullandı.

Ergin Ataman: Kapıdan kovdular, bacadan girdik!

"İstedikleri Galatasaray'ı görecekler"

Başkan Özbek, "Futbolda bu sene çok başarılı olamadık. Kendi içimizde görüşmeler yapıyoruz. G.Saray'a katkı verecek kişilerle görüşüyoruz. Taraftarımız şundan emin olsun. Önümüzdeki sene çok farklı bir Galatasaray sahada olacak. Basketboldaki zaferimiz bütün camiayı da etkiliyor. Futbolcularımızı da etkiledi. Onlar da oradaydılar. Taraftar Galatasaray'ın taraftarı. Onların söylediklerini saygıyla karşılıyoruz. Avrupa Kupası zaferden sonraki tepkiyi anlamadım. Taraftarlarımız da sabırlı olsunlar. İstedikleri Galatasaray'ı görecekler." dedi.

Wesley: İyi ki Galatasaraylı’yım

Haberin Devamı
YORUM YAZ