MENÜ

Bursaspor 5-4 Galatasaray

U21 Ligi'nde liderliğini sürdüren Bursaspor, gol düellosu şeklinde geçen karşılaşmada Galatasaray'ı 88. dakikada İsmail Can Çavuşluk'un attığı golle 5-4 yendi.

Bursaspor 5-4 Galatasaray

U21 liginde Bursaspor Galatasaray'ı 5-4 yendi.

Yaşadığı uzun sakatlık döneminin ardından takımla birlikte çalışmalara başlayan Sinan Gümüş, U21’in kadrosu dahilinde Bursa’ya götürüldü.

Geçen hafta U21 formasıyla 1 gol, 1 asist yapıp yıldızlaşan genç yeteneği A takım için yeterli görmeyen teknik direktör Jan Olde Riekerink’in ‘forvet yokluğunda’ böyle bir karar alması şaşkınlık yaşattı.

U21 Ligi'nde liderliğini sürdüren Bursaspor, gol düellosu şeklinde geçen karşılaşmada Galatasaray'ı 88. dakikada İsmail Can Çavuşluk'un attığı golle 5-4 yendi.

U21 SON ANDA KAZANDI: 5-4

U21 Ligi'nde liderliğini sürdüren Bursaspor, Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde 5. sırada yer alan Galatasaray'ı konuk etti. Birçok oyuncusunu A kadroya veren yeşil beyazlılar, gol düellosu şeklinde geçen karşılaşmada Galatasaray'ı 88. dakikada İsmail Can Çavuşluk'un attığı golle 5-4 yendi.

GALATASARAY SAHAYI GEZDİ

Timsah Arena'nın zeminini incelemek için çıkan ilk takım Galatasaray oldu. Sarı kırmızılı futbolcular daha sonra zemini inceledikten sonra orta alanda konuştu. Daha sonra Bursaspor sahaya çıktı. Sahaya çıkan ilk isim ise tam 10 haftadır gol atamayan Tomas Necid oldu. İki takım futbolcuları sahada koyu bir sohbet içerisine girdi.

KUBİLAY KANATSIZKUŞ SÜRPRİZİ

Bursaspor'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, basın toplantısında Avrupa iddiasının bitmesinden sonra genç oyunculara şans vereceğini açıklamıştı. Hamzaoğlu, ilk olarak U21 takımının başarılı isimlerinden olan Kubilay Kanatsızkuş'u ilk on birde sahaya sürerken, altyapıdan Furkan Emre Ünver, Emirhan Aydoğan, Furkan Soyalp ve Mert Örnek yedek kulübesinde yer aldı.

DENİZ YILMAZ KULÜBEDE

İki hafta önce oynanan Akhisar Belediyespor karşılaşmasında sakatlanan ve kulüp doktorlarının 3 hafta sahadan uzak kalacağını açıkladığı Deniz Yılmaz, 18 kişilik maç kadrosuna alınması dikkat çekerken, yedekler arasında yabancılardan sadece Bakaye Traore vardı. Antrenmanlarda yer alan Sercan Yıldırım da tribüne çıkan bir başka isim oldu.

BURSASPOR TERÖRÜ PROTESTO ETTİ

Çarşamba günü Ulucami civarında bomba patlamasını Bursasporlu futbolcular protesto etmek amacıyla, sahaya siyah tişörtle çıktı. Yeşil beyazlı futbolcuların giydikleri tişörtlerde Ulucami'nin silueti ile 'Terörü lanetliyoruz" yazısının bulunduğu gözlendi. Bu arada hakemlerin ısınırken üzerlerine giydikleri siyah tişörtlerde ise Trabzonspor-Fenerbahçe maçında hakem Volkan Bayarslan'a yapılan saldırıya tepki gösteren, 'Sporda şiddete hayır' yazısı dikkat çekti.


Bursaspor 1-1 Galatasaray


UMUT BULUT'A SEVGİ SELİ

Bursasporlu taraftarlar Ankara'daki bombalama olayında babası kemal Bulut'u yitiren Galatasaray'ın golcü ismi Umut Bulut'u tribünlere kadar davet ederek, 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' şeklinde tezahüratlar yaparak alkışladı. Umut da Bursasporlu taraftarlara aynı şekilde cevap verdi.

AZ SAYIDA GALATASARAYLI TRİBÜNDE

Bursaspor karşılaşmasını için İstanbul'dan çok az sayıda sporsever gelirken, Bursa'da yaşayan Galatasaraylıların ilgisi yok denecek kadar azdı. Misafir takım tribününde yaklaşık 150 civarında Sarı-kırmızılı taraftar takımlarını destekledi.

TRİBÜNLER YİNE BOŞ KALDI

Bursaspor ile Galatasaray arasında oynanan 31. hafta karşılaşması için Timsah Arena Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nda kapılar saat 18.00'de açıldı. Yeşil beyazlılar 21 bin kombine olmasına karşın gişelerden yaklaşık 12 bin biletin satıldığı belirtildi. Bursaspor'u yaklaşık 20 bin yeşil beyazlı taraftar destekledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ