MENÜ

"Beşiktaş'a da gol atmak istiyorum"

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor’da son iki haftada attığı gollerle dikkati çeken Sinan Bakış, yarın karşılaşacakları Beşiktaş’a da gol atıp takımının galip gelmesi için mücadele vereceğini söyledi.

"Beşiktaş'a da gol atmak istiyorum"

Kayserispor’un, Kasımpaşa ve Bursaspor’u 2-1’lik skorlarla yendiği karşılaşmalarda fileleri birer kez havalandıran 22 yaşındaki futbolcu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, deplasmandaki Beşiktaş maçına iyi bir şekilde hazırlandıklarını belirtti.

Son haftalardaki aldıkları sonuçlarla iyi bir takım olduklarını gösterdiklerini savunan sarı-kırmızılı futbolcu, "Takım olarak iyi bir çıkış yakaladık. Son iki maçtır kendimize güvenimiz geldi. Çalışıyoruz, uğraşıyoruz, ligde kalacağımıza inanıyoruz. Beşiktaş maçında da elimizden geldiği kadar mücadele vereceğiz. İstanbul’a galibiyet için gideceğiz. Beşiktaş’ın şampiyonluk hedefi bizi ilgilendirmiyor. Biz kendi oyunumuza bakacağız. Onlar şampiyonluğa çalışıyorsa da biz de ligde kalmaya çalışıyoruz. Biz de en az onlar kadar
mücadele vereceğiz. İnşallah 3 puanı alırız." ifadelerini kullandı. Siyah-beyazlı takımın filelerini havalandırmayı çok istediğini aktaran Sinan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Son iki maçta gol attığım için çok mutluyum.Teknik direktörüm bana güvendi, görev verdi. Beşiktaş maçında forma şansı bulursam elimden geldiği kadar mücadele edeceğim. Beşiktaş maçında fırsatları değerlendirerek gol atmaya çalışacağım. Beşiktaş’a da gol atmak istiyorum. Beşiktaş’tan çekincemiz yok. Onlar da takım biz de takımız. Onlardan bir eksiğimiz olduğunu düşünmüyorum."

"Hakan Kutlu bize yeni bir ruh kattı"

Sinan Bakış, teknik direktör Hakan Kutlu yönetiminde takımın gerçek kimliğine kavuştuğunu kaydetti. Kutlu ile çalışmaktan büyük mutluluk duyduklarını anlatan sarı-kırmızılı forvet oyuncusu, "Hakan Kutlu bize yeni bir ruh kattı. Oyuncularla arası çok iyi. Bizi destekliyor, önceden forma giyemeyenlere şans veriyor. Biz de oyuncular olarak onun yüzünü kara çıkarmak istemiyoruz. Elimizden geldiği kadar iyi mücadele edeceğiz. Kayserispor’un ligde kalacağına yüzde 100 inanıyoruz." şeklinde konuştu.

"Milli takımla Fransa’ya gitme beklentim var"

Milli takımda alt yaş kategorilerinde daha önce forma giydiğini hatırlatan Sinan, hedefinin A Milli Futbol takımına yükselmek olduğunu ifade etti. Ay-yıldızlı ekiple Fransa’daki 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası’na katılmayı hayal ettiğini aktaran Sinan, "A Milli Futbol Takımına seçilmek isterim. Sonuçta Türk bayrağı için oynuyorsunuz, müthiş bir şey. Milli takımla Fransa’ya gitme beklentim var. Takım arkadaşları arasında da konuşuyoruz. Öyle bir durum olabilir. Bakalım hayırlısı gollere devam edersek olabilir." değerlendirmesinde bulundu.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ