MENÜ

Arsene Wenger fanatikleri suçladı!

Arsenal fanatikleri kulübün uzun süredir mahrum kaldığı başarılardan ötürü Arsene Wenger'i suçlarken, Fransız çalıştırıcı da futbolcularına uygulanan baskı için kulübün taraftarlarını suçladı.

Arsene Wenger fanatikleri suçladı!

Uzun yıllardır Arsene Wenger yönetiminde olan Arsenal kulübü, son 12 yıldır Premier Lig kupasına hasret. En son 2 yıl önce FA Cup'ı kazanan Topçular'ın bu gidişatı herkesten önce kendi fanatiklerini kötü etkiliyor.

Wenger'in yönetiminden memnun olmayan holiganlar, Fransız teknik adamın işine son verilmesi için maçlarda pankart açıp yönetime sesleniyor. Kulüple anlaşması 1 sezon daha sürecek olan 66 yaşındaki teknik direktör, bütçesi olmasına rağmen transfer yapmaması ve bu sayede rakipleriyle başa çıkamayaşı yüzünden sıkça eleştri oklarının hedefi oluyor. Son olarak en son geçtiğimiz yılın sonlarında Premier Lig'de lider konumunda bulunan Topçular'ın 4. sıraya kadar gerilemesi bardağı taşıran son damla oldu.

Her başarısızlıkta taraftarlar tarafından suçlanan Arsene Wenger, konu ile ilgili sessizliğini bozdu. Wenger: "Evimizde oynadığımız maçlarda bizden daha kötü seviyedeki takımlarla oynadık. Ama Emirates'te inanılmaz bir baskı var. Deplasmanda oynadığımız zamanlarda şampiyon gibi oynuyoruz. Ancak buradaki atmosfer çok zorlu. Yıllardır bu kulüpteyim ve buranın önem verdiği bazı değerler olduğunu biliyorum. Başarının gelmesi için takımı desteklemek geliyor. Desteksiz başarı asla gelmez. " dedi.

Teknik adam: "Taraftarımızı manipule eden bir guruh var. Onlardan istediğim tek şey bu oyuna düşmemeleri. Eğer bakış açınızı değiştirseniz, haklı olduğumu göreceksiniz. Yıllardan beri süregelen bu değişimin bir anda olması beklenemez." ifadelerini kullandı.

Büke Narin/Fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ