MENÜ

Abdurrahim Albayrak'tan Lucescu sorusuna cevap: Dalga mı geçiyorsun!

Galatasaray'ın eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak, Lucescu'nun sarı kırmızılı takıma gelip gelmeyeceği yönündeki soruya cevap verdi.

Abdurrahim Albayrak'tan Lucescu sorusuna cevap: Dalga mı geçiyorsun!

Galatasaray ve Trabzonspor'un transfer teklifinde bulunduğu Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu'nun sarı kırmızılı yöneticilere, "15 Mayıs'tan sonra görüşelim" cevabını verdiği daha önce basında yer aldı. Rumen çalıştırıcının Türkiye'ye gelip gelmeyeceği tartışılırken, Milliyet yazarı Osman Şenher, Galatasaray'ın eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak'ın bu konudaki görüşlerni anlattı.

Wesley: İyi ki Galatasaraylı’yım

Osman Şenher'in 'İbrahimovic, Terim şimdi de Lucescu' başlıklı yazısı şöyle:

Galatasaray’da hoca arayışları Sportif Direktör Cenk Ergün tarafından yürütülüyor. Daha önce Fatih Terim’di, şimdi de 71 yaşındaki Lucescu’nun ismi ön plana çıkıyor.
Türkiye’de Romen çalıştırıcıya en yakın kişi Abdurrahim Albayrak’tır. Kendisini aradım, ‘Lucescu haberleri doğru mu’ dedim. Bana ‘Dalga mı geçiyorsun’ dedi. Lucescu, Ukrayna’da sarayda yaşıyormuş. Yılda 8 milyon euro alıyormuş. Scout ekibi ile beraber 20 kişilik bir ekibi varmış. Shakhtar’ın milyarder başkanı Ahmedov da bir dediğini iki etmiyormuş. Albayrak, ‘Bu durumda neden Türkiye’ye gelsin’ dedi.

Ergin Ataman: Kapıdan kovdular, bacadan girdik!

İkincisi Galatasaray’ın Hollandalı bir hocası var. Adam uzun boylu, yakışıklı... Yanında Cenk Ergün gibi müthiş bir Sportif Direktör var. Transferleri yapacak yönetim ise harika. İbrahimovic’de olduğu gibi istediği futbolcuyu alır gelir! Allah aşkına Galatasaray’ın hocaya ihtiyacı mı var. Hamza hoca geldi ne yaptı, Mustafa Denizli geldi ne yaptı. Az kalsın Denizli sağlığını kaybediyordu. Önümüzdeki sezon hiç boşu boşuna büyük paralar verip hoca aramaya gerek yok. Bu ekip Galatasaray’ı uçurur!

Bursaspor Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda? Bursa Galatasaray maçı kadroları

Haberin Devamı
YORUM YAZ