MENÜ

Vakıfbank koptu geliyor

Vakıfbank, ezeli rakibi Eczacıbaşı VirtA’yı Kimberly ve Sköetjes’in müthiş oyunuyla 3-0 mağlup etti ve şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. Sarı-Siyahlılar’ın kalan iki maçı Galatasaray ve Fenerbahçe Grundig ile.

Vakıfbank koptu geliyor

Türkiye Bayanlar Voleybol Ligi’nde final etabının ilk devresini 3 galibiyetle tamamlayan zirvenin sahibi VakıfBank, ikinci devreye de fırtına gibi başladı. Ezeli rakibi Eczacıbaşı VitrA ile kozlarını paylaşan Sarı-Siyahlılar, rakibini 25-19, 22-25 ve 25-20’lik setlerle 3-0 mağlup ederek 9. şampiyonluğuna bir adım daha yaklaştı. Mücadeleye çok etkili başlayan VakıfBank, ilk seti Hill Kimberly ve Slöetjes Lonneke’nin etkili hücumlarıyla önde tamamladı.

Şampiyonluğa 2 kaldı

İkinci sette özellikle file önünde Rasic ve Kübra ile iyi blokaj uygulayan Sarı-Siyahlılar, 2-0’la son sete rahat girdi. Son sette ise müthiş kapışma yaşandı. Eczacıbaşı VitrA Boskovic, VakıfBank ise Rasic’in etkili performansıyla maça tutundu fakat son sözü Sarı-Siyahlılar söyledi ve seti 3-0 kazanarak şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj ele geçirdi. İzmir’de oynanan ilk maçı da 3-0’lık skorla kazanmayı başaran ekip, puanını 11’e çıkardı ve avantaj yakaladı .Vakıfbank, bugün Galatasaray Daikin, son maçta ise yarın Fenerbahçe  Grundig ile karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ