MENÜ

Rıza çalımbay: Hakemler 14 puanımızı yedi

Kasımpaşa teknik direktörü Rıza Çalımbay, Best FM’de yayınlanan “ Gökhan Dinç ile Basın Tribünü” programına katıldı.

Rıza çalımbay: Hakemler 14 puanımızı yedi

Çalımbay “ Hakem hataları nedeniyle sezon başından bu yana en çok canı yanan takım biziz. Üç büyüklerin sesi daha çok çıktığı için bizim maçlarımızda yaşananlar konuşulmuyor. Sezon başından bu yana takımımın 14 puanını hakemler yedi. Hakemler bu sezon tüm ligin sıralamasını belirliyor. Bizim taraftarımız olmadığı için buraya gelip rahat rahat maç yönetiyorlar. Taraftarımız olsa, bizim stadımıza maç yönetmeye gelemeyecek hakemler var” dedi.

Çalımbay ayrıca “ Bizim maçtan sonra adam hakemliği bırakıyor. Ama hakemliği bırakması gereken daha çok isim var. Bizim puanlarımız yenmeseydi şimdi Avrupa Kupalarını garantilemiştik.” sözleri ile tepkisini dile getirdi.

ÇALIMBAY: YENİLİRSEK SEZON BİZİM İÇİN BİTER

Bu sezon hedeflerinin Avrupa kupalarına katılmak olduğunu dile getiren Çalımbay “ Bu hafta Osmanlıspor ile karşılaşacağız. Eğer yenersek Avrupa kupalarına katılma hakkı için mücadele devam ederiz. Ancak yenilirsek sezon bizim için biter” dedi.

ÇALIMBAY: BJK’da FB’de PUAN KAYBEDECEK

Şampiyonluk yarışını da değerlendiren Çalımbay “ sezon sonuna kadar hem Beşiktaş hem de Fenerbahçe puan kaybı yaşacaktır. O nedenle lider olan Beşiktaş şampiyon oldum demesin, takipçisi Fenerbahçe ise şampiyonluğu kaçırdım diye üzülmesin” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ