MENÜ

Kayserispor Beşiktaş'tan çekinmiyor

Spor Toto Süper Lig’de son iki haftada aldığı galibiyetlerle kümede kalma yolunda umutlarını artıran Kayserispor, iyi gidişatını sürdürmek için hafta sonunda konuk olacağı lider Beşiktaş’ı mağlup etmenin hesaplarını yapıyor.

Kayserispor Beşiktaş'tan çekinmiyor

Kayserispor Kulübü Başkan Vekili Oğuz Ortaköylüoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde geride kalan 30 haftada topladıkları 32 puan ve averajla 13. sırada bulunduklarını ve küme düşme hattından kurtulma mücadelesi verdiklerini söyledi.

Teknik direktörlüğe Hakan Kutlu’nun getirilmesinin ardından son 5 haftada 2 galibiyet ve 3 beraberlikle iyi bir ivme yakaladıklarına dikkati çeken Ortaköylüoğlu, hedeflerinin Beşiktaş maçından da 3 puanla dönmek olduğunu ifade etti. Beşiktaş karşısında alınacak 3 puanın takımı çok rahatlatacağına vurgu yapan Ortaköylüoğlu, şunları kaydetti:

"Bizim için çok zor bir karşılaşma olacak. Çok önem verdiğimiz bir maç. Takımımız son haftalarda gerçekten iyi futbol oynuyor, bu iyi futbolunu da son iki karşılaşmada galibiyetle süsledi. Ligin bitmesine 4 hafta kaldı. Son iki haftada alınan galibiyetler bizim için moral kaynağı oldu. Galibiyetler kümede kalma yolunda da bizi avantajlı duruma geçirdi ama henüz bizim için de her şey bitmiş değil. Böyle bir rahatlama pozisyonunda değiliz. O yüzden Beşiktaş karşılaşmasına çok önem veriyoruz. Çok iyi hazırlandık, takımın morali, motivasyonu çok iyi durumda. Güçlü bir rakibe karşı oynayacağınız. Sahada gerekli mücadeleyi verdiğimiz takdirde rakip kim olursa olsun, nerede oynarsak oynayalım galip geleceğimize inanıyoruz. Bunun için mücadelemizi sürdüreceğiz."

"Beşiktaş’ın hedefleri bizim için hiç önemli değil"

Ortaköylüoğlu, son iki haftada deplasmanda Kasımpaşa, ardından sahalarında da Bursaspor gibi ligin güçlü takımlarını mağlup ederek kalitelerini ortaya koyduklarını, lider Beşiktaş’tan da çekinmediklerini belirtti. Takımda sakatlığı olan Adnane dışında eksikleri bulunmadığını aktaran Ortaköylüoğlu, şöyle devam etti:

"Rakibimiz gerçekten güçlü bir ekip, şampiyonluk mücadelesi veriyorlar. Son hafta onlar da puan kaybetti. Kendi sahasında seyircisi önünde kesinlikle kazanmak isteyeceklerdir. Yukarıda bir şampiyonluk mücadelesi veriliyor, aşağıda da ligde kalmak için önemli mücadeleler veriliyor. Aşağıdaki takımlar da varıyla yoğuyla bir mücadele içerisinde. Beşiktaş’ın hedefleri var ama bu hedefler bizim için hiç önemli değil. Biz takımımızın durumuna, takımımızın alacağı galibiyete odaklanmış durumdayız."

"Bu karşılaşmaya galibiyet hedefiyle gidiyoruz"

Ortaköylüoğlu, Beşiktaş’in ikinci maçına çıkacağı Vodafone Arena’da rakiplerine ilk mağlubiyeti tattırmak istediklerini söyledi. Siyah-beyazlı ekip karşısında takım ve teknik heyete güvenlerinin tam olduğunu dile getiren Ortaköylüoğlu, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bizim takımımız gerçekten dirençli bir ekip. Son haftalarda çok iyi futbol oynuyoruz ve iyi sonuçlar alıyoruz. Bu karşılaşmaya galibiyet hedefiyle gidiyoruz. İnşallah iyi mücadele edeceğiz. Sonuçta futbol sahada 11’e 11 oynanıyor. Karşılaşmanın ilk dakikasından son ana kadar konsantrasyonumuzu korumak istiyoruz. İnşallah Beşiktaş karşısında iyi mücadelemizin sonucunda galibiyetle ayrılmak için elimizden geleni yapacağız."

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ