MENÜ

Bursaspor Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda? Bursa Galatasaray maçı kadroları

Bursaspor Galatasaray maçı Sarı-Kırmızılı ekibin en kritik mücadelelerinden biri olacak. Üstelik Wesley Sneijder ve Aurelien Chedjou yok. Peki Bursa Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda? Galatasaray Bursaspor maçının ilk 11'i de belli oldu. Süper Lig'in en kritik mücadelelerinden biri olacak randevu ile ilgili tüm detaylar.

Bursaspor Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda? Bursa Galatasaray maçı kadroları

Bursaspor Galatasaray maçı ligin kader sınavlarından biri olacak. UEFA’dan gelen 1 yıllık men cezasını tamamlamak için Avrupa bileti peşinde koşan ve ligde ilk 5’i hedefleyen Sarı-Kırmızılılar, bugün Bursaspor’la çok zorlu bir mücadeleye çıkacak.

BURSA GALATASARAY CANLI İZLE

BURSASPOR GALATASARAY KADROLAR

GALATASARAY'IN BURSA 11'İ

Muslera, Sabri, Denayer, Hakan, Carole, Selçuk, Emre, Yasin, Olcan, Podolski, Umut.

BURSASPOR'UN GALATASARAY 11'İ
Harun, Hosogai, Şamil, Sivok, Aziz Behich, Faty, Jem Karacan, Stoch, Batalla, Kubilay, Necid.

Galatasaray’ın hedefi, haftayı kayıpsız tamamlayıp, 5. sıradaki Osmanlıspor’a yaklaşmak. Bursaspor ise 3 maçlık yenilgi serisine son vermeyi planlıyor. Bursaspor'da çok sayıda eksik var. Yeşil-Beyazlılar’da Serdar Aziz, Deniz Yılmaz, Emre Taşdemir, Dzsudzsak, Erdem Özgenç ve Okan Kocuk, sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almıyor. Sarı- Kırmızılı ekipte ise Chedjou ve Sneijder, sakatlıkları sebebiyle Bursa’ya götürülmedi.


Bursaspor 1-1 Galatasaray


Sağ kanatta sürpriz

Teknik patron Riekerink, Wesley Sneijder’in yokluğunda 10 numara görevini Lukas Podolski’ye teslim edecek. Umut Bulut ilk 11’e dönerken, Linnes sağ açıkta, Yasin sol açıkta görev yapacak. Orta sahada ise Selçuk’un yanında son haftaların formda ismi Emre Çolak yer alıyor. Bursa’da ise Hamza hoca Galatasaray’ı Sutter ve Necid gibi golcüleriyle yıkmayı düşünüyor.

Dursun Özbek: Seneye bambaşka bir Galatasaray olacak

İkisi de 23 puanda

Hamza Hamzaoğlu, Bursaspor’un başında çıktığı 15 lig maçında 7 galibiyet, 2 beraberlik, 6 da yenilgi elde edip, 23 puan topladı. Galatasaray ise Hamza hocayla yollarını ayırdıktan sonra 19 lig maçına çıkarken, 5 galibiyet, 8 beraberlik ve 6 yenilgiyle 23 puan elde etti. Bu süreçte Aslan’ın başında Mustafa Denizli, Orhan Atik ve Jan Olde Riekerink yer aldı. Hamzaoğlu şimdi eski takımını devirip, ligde üst sıralara tırmanmayı planlıyor.

"Mircea Lucescu büyük ihtimalle Galatasaray'a gelebilir"

Sınırda bir takım var!

Ev sahibi Bursaspor’da tam 11 futbolcu birden ceza sınırında yer alıyor. Bu isimlerden kart görenler, haftaya Osmanlıspor deplasmanında forma giyemeyecek. İşte sınırdakiler: Sivok, Stoch, Faty, Erdem, Behich, Jorquera, Bekir, Dzsudzsak, Necid, Deniz Yılmaz, Jem Paul Karacan. Galatasaray’da ise Muslera ceza sınırında bulunuyor.

7 maçtır yenilmedi

Galatasaray, Bursaspor’a ligde 7 maçtır yenilmiyor. Rakibine en son 28 Ocak 2012’de deplasmanda 1-0 mağlup olan Cim Bom, ardından oynanan maçların 4’ünü kazandı, 3 kez berabere kaldı.

Deplasmanda kayıplarda

Cim Bom, Bursa deplasmanında çıktığı son 7 lig maçında 16 puan kaybetti. Rakibi karşısında bu karşılaşmalardaki tek galibiyetini geçen sezon 2-0’lık sonuçla yaşayan Sarı-Kırmızılılar, diğer 6 maçta 4 yenilgi, 2 beraberlik aldı.

Ev sahibinde kötü seri

Bursaspor, ligde üst üste çıktığı üç maçı da kaybetti. Timsah, son galibiyetini 27. haftada deplasmanda 2-1’lik sonuçla Sivasspor karşısında yaşadı. 29. haftada Akhisar’a 2-0 mağlup olan Bursaspor’un ligin ikinci yarısında iç sahada oynadığı diğer 5 maçta ise 3 galibiyet, 2 beraberliği var.

Rekora doğru koşuyor!

Galatasaray, ligdeki son 11 deplasmanını da kazanamadı. Cim Bom rakip sahada oynadığı bu karşılaşmalarda 7 yenilgi, 4 beraberlikle 29 puan bıraktı. Aslan yine puan kaybederse, deplasmanda 1979- 1980 sezonunda 15 maç kazanamadığı seriden sonraki en kötü performansı olacak.

Kupa rövanşı 20 Lira

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçında 4 Mayıs Çarşamba günü saat 20.45’te Çaykur Rizespor’u TT Arena’da konuk edecek. Karşılaşma biletleri dün itibariyle satışa sunuldu. Fiyatlar ise 20 TL’den başlayıp, 200 TL’ye kadar değişiyor.

Melo defteri kapattı

Galatasaray’a döneceği yönünde bir süre önce mesaj gönderen Felipe Melo, bu kez İstanbul defterini kapattı. Brezilyalı yıldız, “Sezon başında iyi bir çalışma dönemi geçiremedim. Çünkü Galatasaray’dan ayrılmak ve İtalya’ya geri dönmek istedim. Türk futbolu ile İtalyan futbolu farklı. Serie A taktik açısından dünyanın en zor ligi. Çin’e gideceğim iddiaları doğru değil. 3 yıl daha İnter’le sözleşmem var burada mutluyum ve kalmak istiyorum. Hedefim tekrar Brezilya Milli Takımı’na geri dönmek” ifadelerini kullandı.

SAAT: 20.00
STAT: Bursa Belediye
YAYIN: Lig TV
HAKEM: Fırat Aydınus


'MİRCEA LUCESCU GALATASARAY'A GELEBİLİR'

Radyospor'da Orkun Yazgan'ın hazırlayıp sunduğu "Başka Futbol Yok" programına yorumcu olarak katılanAli Fatinoğlu; "Shaktar Donekst'in Başkanı, Mircea Lucescu'yu artık tutamaz. Lucescu %99 oradan ayrılacak ve büyük ihtimalle Galatasaray'a gelebilir" dedi.

Shakhtar Donetsk'in Başkanı Rinat Ahmedov'un Ukrayna'nın en güçlü Demir-Çelik fabrikasına sahip olduğunu ancak ticari olarak negatif durumu düştüğünü ve iş dünyasının bunu konuştuğunun altını çizen Ali Fatinoğlu; "Bu firma ticari olarak negatif durumda. Bir iş yerinin ekonomik durumu iyi olmazsa futbola da bütçe ayıramaz. İç savaş karışıklığı devam ediyor bunun üzerine bir de daraltılmış bütçe olacaksa Lucescu'nun ayrılma zamanı gelmiş demektir. Demir-çelik sektöründe şu anda bütün dünyada tesisler pozitif değil, üretim miktarlarını aşağıya indirdiler. Bugüne kadar yapılan tekliflere Ahmedov dur diyordu. Lucescu'nun kalması için ikna ediyordu. Bu kez bu gücü yok... %99 Lucescu oradan ayrılacak ve büyük ihtimalle Galatasaray'a gelebilir. Bu durumu Beşiktaş değerlendiremez. Bu durumda oturmuş bir düzen var, başarı var, Şenol Güneş ile yolları ayırmazlar. Fenerbahçe Pereira ile devam eder mi bilemem ama Lucescu,Fenerbahçe'ye gelmeyebilir" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ